úterý 25. září 2018

Kotel na tuhá paliva etka

Kotle s ručním přikládáním Společnost Jakos je českým výrobcem kotlů na tuhá paliva s více jak padesátiletou tradicí. Ocelové teplovodní kotle na tuhá paliva ETKA LS jsou zdrojem tepla vhodným pro vytápění bytů, rodinných domů, provozoven a podobných objektů s tepelnou ztrátou do kW. V oblasti topenářské techniky patříme k tradičním výrobcům teplovodních kotlů na tuhá paliva.


V současné době vyrábíme kotel řady ETKA LS. Inovovaný kotel na tuhá paliva ETKA LS byl Strojírenským zkušebním ústavem, s. Sb a může být uváděn na trh i po 1.

Jak správně vybrat kotel na tuhá paliva ? Jaké parametry při výběru sledovat a kolik do něj investovat? Pokud vážně uvažujete nad pořízením kotle na tuhá paliva , základní otázka asi spočívá v tom, jaký typ paliva máte v úmyslu spalovat. Zdali spíše uhlí, koks, příp.


Firma JAKOS vyrábí kotle na tuhá paliva již let. P ředností kotlů ETKA je snadné čištění teplosměnné plochy, velký objem palivové šachty, který zaručí dlouhou dobu hoření bez zásahu a také zachované připojovací rozměry kotle k topnému systému s. Ocelové teplovodní kotle ETKA LS jsou konstruovány pro otop objektů s otopným systémem a otevřenou nebo tlakovou expanzní nádobou, samotížným nebo nuceným oběhem otopné vody s maximálním přetlakem 2kPa, tj. Primární vzduch je regulován automaticky tepelným regulátorem.


Teplosměnná plocha je přístupná uzavíratelnými dvířky na čelní ploše kotle , což umožnuje snadné čistění výhřevné plochy.

Před výběrem kotle na tuhá paliva je třeba rozhodnout jaký zdroj tepelné energie využijete, protože v nabídce je celá řada možností jako: dřevo, uhlí, peletky či různé kombinace, které určují výslednou cenu za. Vysoká účinnost při spalování předepsaného paliva , jednoduchá, nenáročná obsluha a údržba i způsob čištění teplosměnné plochy, to jsou charakteristické znaky kotlů ETKA. Teplovodní kotel na tuhá paliva ETKA LS31. Skip navigation Sign in.


Kotel U– zátop a provoz kotle. This video is unavailable. Prodám kotel na tuhá paliva ETKA LSs chladící smyčku proti přetopení kotle , používaný topnou sezónu. Záruční list i faktura o koupi kotle bude přiložena. Hledáte, jaké zařízení by mohlo v brzké době nahradit váš dosluhující kotel na tuhá paliva ? Nejtěžším rozhodnutím bývá, zda zvolit méně nákladný kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním, nebo sáhnout.


Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Tradiční kotle na tuhá paliva se uplatní především tam, kde jsou požadovány nízké pořizovací i provozní náklady. Automatické kotle bývají použity zejména v objektech bez přívodu plynu, u kterých je požadován vysoký komfort obsluhy a nízké provozní náklady. Značka Buderus nabízí kotle pro spalování dřeva, uhlí, koksu nebo briket. Kotle na dřevo, uhlí a tuhá paliva Kotle Buderus.


Ocelový kotel na pevná paliva Logano S111-2. KOTLE NA TUHÁ PALIVA – RUČNÍ PŘIDÁVÁNÍ JAKOS ETKA LS31. Mnoho českých domácností tak čeká jejich výměna za nový zdroj tepla.


Ještě více si musejí pospíšit majitelé kotlů na uhlí v Praze, kde obecní vyhláška zakáže uhelná paliva už letos v říjnu.

Na výměnu starého kotle za nový je tak čím dál méně času. Pro obsluhu kotle na pevná paliva , samolepka 2x 2x mm A4. Tabulky, značky a samolepky Bezpečnostní pokyny jsou tištěny na vysoce kvalitním materiálu, barvami s vysokou odolností proti otěru a UV záření.


Automatický kotel na tuhá paliva, pro peletky, dřevní štěpku a třísky, pro dřevěná paliva s maximálním obsahem vody , jmenovitý tepelný výkon: 1až 5kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky