pondělí 17. září 2018

Okc 80 ntr z

Okc 80 ntr z

Operating position – vertical. Indirect enamelled heater designed for suspension on the wall with volumes between –2litres. The heater is connected to the external hot water source with the maximum temperature of 1°C and pressure of MPa. TANK TYPE INDIRECT WATER HEATERS. Nejčastější využití ohřívačů vody Příprava teplé vody celoročně topnou vodou z plynového kotle.


Informační listy zásobníků teplé vody. O aktuální dostupnosti z. Ohřívač je napojen na externí teplovodní zdroj s max. Ohřev zajišťuje výkonný spirálový výměník. Veškeré informace o produktu. Todėl senas atitarnavęs vandens šildytuvas gali būti lengvai pakeistas nauju.


Zásobník nemá vlastní zdroj tepla, ale je připraven na připojení k externímu zdroji (kotel, solár, krbová vložka). Zásobovanie teplou úžitkovou vodou domácností , bytov , rodinných domov, malých prevádzok a pod. Určený pre celoročný ohrev vody z. A termékkel kapcsolatban kérdéseit tegye fel szakértő kollégáinknak, akik állnak rendelkezésére. Keressen minket bátran telefonon vagy elektronikus formában és rendelje meg a tároló kedvező feltételekkel. Ohrev vody zabezpečuje výkonný špirálový výmenník, ktorý je potrebné napojiť na externý teplovodný zdroj s maximálnou teplotou 1°C a tlakom MPa.


Plocha výměníku m2. Zásobníkový nepřímotopný ohřívač vody o objemu l, vhodný pro svislou instalaci. Nepřímotopný smaltovaný ohřívač pro zavěšení na zeď v objemech –2litrů. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR.


Комбінований бойлер Drazice OKC нагрів води індикатор температур трубчастий теплообмінник. S nepriamim ohrevom DZ DRAŽICE. Ohřev vody je zajištěn díky výkonnému spirálovému výmění.


Okc 80 ntr z

Olcsó OKC NTR Z Indirekt tárolók árak, akciók. Dražice stacionārie ātrsildītāji MPa ar. Nepriamovýhrevný závesný ohrievač s objemom litrov so smaltovanou nádobou a výkonným výmeníkom pre ohrev teplej úžitkovej vody z externého zdroja. Ohrievač je vybavený reguláciou teploty ohrevu teplej úžitkovej vody, poistným ventilom a vývodom pre cirkuláciu. ТЕПЛОКРАМ хороші ціни доставка по Україні і Києву, Харькову, Дніпрі, Львову.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Použitie : Ohrievač vody s nepriamym ohrevom s rúrkovým špirálovým výmeníkom tepla - ohrev z externého zdroja tepla. A Drazice indirekt tárolókkal jól jár! A kerámia fűtőbetétnek köszönhetően rendszereinkben minimális a vízkőképződés és a belső korrózió.


Okc 80 ntr z

Hosszabb élettartam, alacsonyabb energia felhasználás, széles típusválaszték - kattintson és nézze meg most az OKC és hasonló termékeinket! Zásobování teplou užitkovou vodou domácností, bytů, rodinných domů, malých provozoven apod. Оперативна доставка по Львову, Києву, Україні.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky