pondělí 17. září 2018

Elektrická poduška na záda

Elektrická poduška na záda

Jemná elektrická vyhřívací poduška na záda a krk ve tvaru vesty se snadno používá. Nabízí teplotní úrovně a automatické vypnutí. Vaší nové elektrická podušky na záda Vám prospěje, když budete mít ztuhlé svaly, nebo se budete chtít třeba jen zahřát a uvolnit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. A právě tady je elektrická poduška na záda ideálním řešením, protože nabízí cílenou aplikaci tepla v oblasti šíje, zad a ramen. Velká poduška je vyrobená z měkkého plyše a díky délkově nastavenému pásu přes břicho a drukům dobře sedí – optimálně drží a zajišťuje rovnoměrnou distribuci tepla.


Pohodlná měkká prohřívací dečka, která prohřeje krk a záda. Elektrická dečka na krk a záda. Velmi praktická a příjemná je v zimě, kdy zažene chlad.


Je příjemné schoulit se do hřejivé dečky a odpočinout si. Navíc dokáže prohřát bolavé a napjaté svaly. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Funguje na bázi uhlíkových vláken, které teplo rovnoměrně rozvádí po celé její ploše.


Existují typy na zahřátí celého těla, nebo jen vybraných partií. Jaká vyhřívaná deka je pro. Ochrana proti přehřátí umožní dát si šlofíka a nemuset dečku vypínat. Vaše záda a ramena budou od nynějška v teple. Určená pro použití na záda a krk.


Elektrická poduška na záda

Díky materiálu z mikrovlákna je prodyšná a příjemná na dotek. Poduška má inovativní ovladač s LED světýlky. Tento ovladač nabízí komfortní.


Vyhřívací elektrická dečka české značky CONCEPT na krk a záda. Hřejivé teplo, které hned po zapnutí začne z dečky sálat, vaši bolest zmírní a vám se uleví. Zahřívací poduška je vyrobena z bavlny a připevňuje se pomocí suchého zipu na krk a páskem přes břicho. Výhřevnost dečky lze snadno ovládat pomocí nastavení na stupně s kontrolkou. Pomoci může uvolňovací kúra.


Límec na krk zajišťuje přirozeným způsobem úlevu od bolesti a ztuhlosti krční páteře a ramen. Podložky k zahřátí postele. Gelové chladící obklady. Příjemné teplo uvolní napětí svalů, bolest za krční a bederní páteře, uleví od stresu a napětí. LANAFORM - Heating Blanket for Back vyhřívací poduška na záda.


Heboučká elektrická dečka pro zmírnění bolesti v oblasti krku a zad. Vyhřívaná elektrická dečka na krk a záda IG Care.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky