středa 12. září 2018

Desky pro podlahové vytápění

Samostatnou část tvoří desky bez izolace o výšce mm (UHP50). Pro vytápění bez použití mokrých procesů slouží deska (UHP48). Podlahové vytápění vám zajistí pocit příjemného tepla v celém prostoru místnosti, je komfortní, úsporné a bezpečné.


Díky rovnoměrnému rozložení tepla nedochází v místnostech k víření prachu. Cítíte se komfortně již při nižší teplotě vzduchu. Obojí znamená zdravější prostředí pro vaši rodinu.

Systemové polystyrenové izolační desky pro podlahové topení, vytápění. Polystyren podlahový pro podlahovku. Pro vytvoření betonové topné desky je doporučeno používat cementové směsi s podílem plastifikátoru TOP 603. Nestandardní případy řeší tzv. Internetový obcho Eshop, nejlepší ceny, dovoz pro celé Cesko, príslušenství pro podlahové vytápění.


Systémové desky pro podlahové vytápění. Styrodeska je systémová deska z pěnového polystyrenu s přípravou pro vkládání trubek teplovodního podlahového topení. Tato deska je vyráběna stejným způsobem jako perimetrické a soklové desky.


Desky pro podlahové vytápění z polystyrenu EPS 200.

Na vrchní straně opatřené rastram, tvořeným kruhovými terči, do kterého se ukládá systém podlahového topení. Postranní zámek zamezuje vznikání tepelných mostů. Tvrzená systémová deska pro podlahové vytápění v budovách vysokého zatížení.


Trubky pro podlahové vytápění. Upřesnit parametry výrobce. Gabotherm (8) Pipelife (2) SANHA (3) Uponor (14) materiál. PE-RT-Al-PE-RT (10) PE-RT-EVO. Zdravím, systémové desky bych určitě přilepil k podkladnímu polystyrenu, protože pokud se dostane anhydrit pod systémové desky , nejspíš okolo dilatační pásky, tak Vám systémové desky vyplavou na povrch anhydritu.


Toto by zamezila folie, ale zas bude horší přestup tepla. Nebojte se použít purpěnu na lepení fasádního. Skladba podlahy pro podlahové topení vychází z této normy.


Již při plánování položení podlahového vytápění je vhodné uvažovat o materiálech, tvořících nášlapnou vrstvu (Přečtěte si článek Podlahové krytiny pro podlahové vytápění ). Je nutné vzít v úvahu tepelný odpor nášlapné vrstvy ve výpočtu. Naopak nehodí se, respektive je zbytečné v místnostech, kde se chodí v botách, nebo například v malých místnostech. Podlahové topení v suché podlaze je tvořeno systémovou deskou, ve které je tažené topné potrubí (teplovodní či elektrické). Tyto desky jsou zpravidla vysoké – mm a jsou.


Zajišťují přesné vedení a zajištění trubky, ale také tepelnou i zvukovou izolaci. Její předností proti klasickému řezanému polystyrenu je zvýšená pevnost v tlaku: do vylisovaných výstupků se snadno montují teplovodní hadice nebo trubky topení. Desky se vyrábí ve dvou verzích: základní polystyrenová deska pro podlahové vytápění a polystyrenová deska s PVC fólií, která zmenšuje možnost úniku tepla do spodních vrstev podlahy.

Popis desky : Horní strana desky , tenký PS film (fólie) modré barvy. Charakteristický reliéf desky , špunty umístěny do kříže pro snadné uchycení a manipulací s potrubím. Dolní strana desky , povrch desky je uzpůsobený tak, aby deska mohla být aplikována přímo na potěr podlahy. ROZDĚLOVAČ PUSH PRO TICHÝ PROVOZ VYTÁPĚNÍ. Materiál pohlcující vibrace, odolný vysokým teplotám, konzoly tlumící hluk – to vše představuje srdce Vašeho podlahového vytápění – kompozitový rozdělovač Herz PUSH.


RYCHLÁ MONTÁŽ - VÝHODY. Na této stránce Vám rádi zodpovíme dotazy, které se týkají elektrického podlahového vytápění. Rozdělovací sestavy, mísicí sestavy a rozdělovače pro sanitární rozvody, centrální připojení otopných těles z jednoho připojovacího bodu a rozvody teplovodního podlahového a stěnového vytápění včetně jeho příslušenství, jako jsou systémové izolační desky , dilatační pásky, kotvicí prvky a plastifikátory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky