pátek 20. dubna 2018

Wilo cor 1 wj 401 em

Zařízení má integrovanou ochranu proti běhu na sucho, zpětnou klapku na výtlaku a napájecí kabel. Přiloženy jsou provozní a montážní návody pro čer-padlo i řídící skříň. Wilo : Percent Growth in a Decade. Sales revenues stood at 1. We have asserted ourselves in a challenging, tense market environment an alongside our all.


Kompletné zariadenie a jednoduché elektrické zapojenie.

Plynulá regulácia otáčok na konštantný. Wilo COR-WJ 4EM má integrovanou ochranu proti běhu na sucho, zpětnou klapku na výtlaku a napájecí kabel ,m. Výkon čerpadla Wilo WJ 4je řízen okamžitou poptávkou a plynulou změnou otáček. Zobacz inne Pompy i hydrofory, najtańsze i najlepsze. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie,.


Die Pumpeleistung ist nach dem. EM kombinuje vysoký komfort obsluhy s. Technický list na stiahnutie Použitie : zásobovanie domácností pitnou a úžitkovou vodou čerpanie vody z vrtov s studní udržiavanie konštantného tlaku v systéme rozvodu vody zásobovanie vodou pre. Samonasávací čerpadlo pro zavlažování a zásobování vodou v domácnosti.

Specifikace WILO COR-WJ 4EM. Viac ako rokov s Vami! Dokáže čerpat vodu až z hloubky m. Vše v jednofázovém provedení 2V. V motoru je již zabudována ochrana proti jeho přetížení. Není potřeba motorový jistič.


Více než let s Vámi! Automatická domácí vodárna WILO COR-WJ 4EM. Součástí balení je čerpadlo WJ 4, řídící skříňka „SIRIO“ a propojovací armatura. Odkazy na odborné recenzie.


Vážení zákazníci, náš e-shop funguje bez obmedzenia, iba nedá platiť dobierkou. Plus: Kompletní zařízení s jednoduchým elektrickým zapojením. Pokračovaním v prehliadaní tejto stránky súhlasím s použitím súborov cookies (pozri Podmienky používania ). Sada se samonasávacím čerpadlem Wilo Jet WJ 4X EM , frekvenčním měničem a spojovací armaturou pro zásobování vodou, zavlažování a postřik. WILO JET WJ 4X EM samonasáv. Prenosné čerpadlo vhodné do domu, na zavlažovanie a kropenie aj ako núdzové čerpadlo pri zaplavení Vlastnosti: nehrdzavejúca oceľ zamedzuje korózii, a to aj pri dlhšom odstavení.


Použitie darlingu WILO Jet HWJ 4EM L: - zásobovanie domácností vodou - zavlažovanie. Opatrenia spoločnosti WILO Česká a Slovenská republika s ohľadom na šírenie nákazy COVID-19.

Vážení obchodní partneri, Spoločnosť WILO CS plne rešpektuje vyhlásenie núdzového stavu v Českej aj Slovenskej republike so všetkými dôsledkami, ktoré z toho vyplývajú. COR - WJ 4EM -NG Obj. Okrem prijímania ochranných opatrení pre našich zamestnancov sa budeme prispôsobovať aj Vašim.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky