úterý 17. dubna 2018

Styrotherm plus 100 technický list

Izolační desky grafitového polystyrenu styrotherm plus 1se zvýšeným izolačním účinkem. Výrazně lepších izolačních vlastností je dosaženo přídavkem absorbéru infračerveného záření (např. grafitových částic ) do základní matrice pěnového polystyrenu. Technický list Isover EPS 100. Produktdatenblatt Isover EPS 100. Tepelně izolační desky z polystyrenu a příměsí grafitu pro izolace vysoce zátěžových podlah bez útlumu kročejového hluku.


Při aplikaci desek styrotherm plus 1je nutné dodržet podmínky pro manipulaci a použití.

Není vybráno žádné související zboží! Tepeln ě izola ční desky z pěnového polystyrenu STYROTHERM Plus výrobce: STYROTRADE s. Manipulace a skladování. Chraňte proti UV záření a přímému slunečnímu svitu. Skladujte v suchém a větraném prostředí.


Je-li v případě vzduchového stříkání nutno přidat ředidlo, použijte Rust Oleum č. Bezvzduchové stříkání a nanášení válečkem není doporučeno. Styrotrade Zde můžete stahovat a prohlížet certifikáty, technické listy, prohlášení o shodě, vztahující se k výrobkům tohoto výrobce. Stáhnout technický list.

Hodnocení produktu: 1. Vhodný pro tří a více člennou. Je potřeba použít roznášecí vrstvu, tedy například zmíněné OSB desky. Celková skladba tedy bude: původní podlaha, EPS, OSB P Mirelon, plovoucí podlaha. Před ošetřením je nejprve nutno odstranit z povrchu dřeva zbytky kůry, starých nátěrů a nečistot.


Prohlášení o vlastnostech Isover EPS 2(Český Brod) 01. Styrotherm Plus 1: Styrotrade: Volejte: Skok na stránku. Geotextilie STANDARD – 1až 5Funkce Používá se ve stavebnictví za účelem separace a filtrace. Přesnější informace jsou uvedeny níže v kapitole použití. Doporučené použití Sypký sorbent na bázi 1 přírodního materilálu (Moler) pro všechny typy Popis výrobku Jednotky Kód DNDN Obchodní název Barva Klasifikace MPA NRW Složení Abs.


ISOVER DOMO Plus technický list. Tekkit Server List tekkitserverlist. Login vpn_key Register.


PLANITEX DSamonivelační podlahová stěrka s velmi nízkým obsahem emisí na bázi alfa půlhydrátu síranu vápenatého pro tloušťky vrstvy 1-mm, vhodná pro aplikaci hladítkem nebo čerpadlem TECHNICKÉ ÚDAJE: Příklady použití: vyhlazování a vyrovnávání potěrů a litých podlah zejména na bázi síranu. Zásuvky s nosností až kg jsou navíc bez výřezu na sifon a nabízí tak maximum úložného prostoru. POUŽITÍ Ideální pro malování stěn a stropů interiérů realizovaných z minerálních omítek, sádrových omítek i sádrokartonových desek v obytných a také komerčních prostorech, zejména reprezenta-tivního charakteru. The diffusible, single-sided and strongly adhesive tape is generally suitable for bonding abutments and joints where under-roof and facade plates are to be sealed.


Standard Univerzal Statik Statik Plus Klasik Start vlastnosti materiálu jednotka P2-3P2-4P3-4P4-5P6-6P2-5P4-5Max.

Potřebujete technický list , montážní návo prohlášení o shodě nebo bezpečnostní list ? Zde najdete potřebné dokumenty ke stažení. Opatrně je nutno přistoupit k aplikaci u akrylátového skla, které neodolává dlouhodobé aplikaci alkoholů. Za normálního způsobu použití je přípravek stabilní, k rozkladu nedochází. Vysoce tekutá minerální zálivková malta do tloušťky vrstvy 1mm. Bezpečnostní listy zveřejněné na této webové stránce nemusí splňovat požadavky stanovené legislativou vaší země.


Po vyzrání dosahuje velmi dobré pevnosti v tlaku, v tahu za ohybu a je odolný proti vtlačení a oděru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky