čtvrtek 19. dubna 2018

Folie za radiator

Omezuje ztrátu energie skrz zeď tím, že odráží tepelnou energii zpět do místnosti. Jedná se o hliníkem potaženou izolační pěnu, kterou připevníme za radiátor. Ukazuje se, že z hlediska reálné úspory nestojí za to kupovat jakékoliv odrazové fólie, ale zaměřit bychom se měli na výrobky prověřených firem, protože u podezřele levného zboží se může nosná část lámat anebo hliníková fólie odlepovat. Fólia za radiátor slúži ako izolácia, Zabraňuje unikaniu tepla cez stenu za radiátorom.


Jednoduchá inštalácia, vysoká efektivita.

Pripína sa magnetickou páskou na zadnú časť radiátora. Thermoflex- folie za radiator délky m, výšky m mm, tloušťky mm. Tesa fólie za radiátor omezuje tepelnou ztrátu do zdiva tím, že odráží tepelnou energii zpět do místnosti. Rozmer fólie je 100×cm.


Cena fólie je udávaná za 1m dĺžky. Používa sa aj ako reflexná vrstva pod podlahov. Zatímco naše gumové těsnění v profilech pomáhá minimalizovat energetické ztráty u oken a dveří, izolace za radiátorem zajišťuje, že se teplo, které by jinak uniklo zdí za radiátorem, odrazí zpátky do místnosti.

Izolace radiátorů pomocí tepelné hliníkové odrazové fólie. Snadná instalace i pro méně zručné. Na fólii vytvoríme prípadne zárezy a nalepíme na stenu podľa návodu výrobcu lepidiel. Lepidlo nanášame na penovú časť, reflexná vrstva je orientovaná do miestnosti.


Odporúčame lepidlo Toprén Extrém, ktoré je vhodné. Hliníková fólie izoluje stěnu za topným tělesem a tím zabrání odvodu tepla stěnou. Využijete jí i pod plovoucí podlahy, koberce i lina, jako izolaci střech nebo za okno Vašeho vozu jako ochrana proti slunci. Mnoho ľudí hľadá spôsoby, ako ušetriť v zimných mesiacoch najmä na kúrení.


V tomto prípade je ideálne využitie produktov, ako napríklad fólia za radiátor, ktorá pomáha odrážať generované teplo naspäť do miestnosti. Vyskúšajte naše fólie za radiátor a znížte svoje náklady na vykurovanie. Kompletné špecifikácie. Termoreflexná fólia za radiátor. Jedná sa o dvojvrstvú fóliu ktorá sa skladá z reflexnej časti hliníkovej fólie , tá je schopná odrážať až tepelného žiarenia vyžarovaným vykurovacím telesom smerom ku stene a tak šetrí značné náklady na vykurovanie.


Jedná se o celkem zajímavý doplněk, který má zamezit tomu, aby část tepla z radiátoru nemířila špatným směrem. Tedy v podstatě přímo do zdi, vlivem čehož není teplo využito tak jak by mělo. Fólie za radiátor zabraňuje unikání tepla přes stěnu za radiátorem.

Připíná se magnetickou páskou na zadní část radiátoru. Tato fólie je umístěna na zadní straně radiátoru. Díky její vlastnosti vysoké návratnosti, a téměř nulového pohlcování tepla, fólie odráží teplo zpět do místnosti a zabraňuje. Zabraňuje unikání tepla přes stěnu za radiátorem.


Reflexní fólie za radiátor EcoSavers. Toto zboží je dodáváno jako balík a bude doručen za 2-dny. Zasílací cena není založena na počtu položek zboží, ale na položce zboží s nejvyšší přepravní cenou v rámci Vaší objednávky. Větší zboží, které nelze poslat jako balík, Vám bude dodáno spediční službou. Spedice je povinna dodat zboží pouze k. Fólii za radiátor můžete na zeď za radiátor nalepit pomocí oboustranně lepicí pásky či ji nechat volně zavěšenou, pokud máte vlhké stěny.


Fólie odráží teplo z radiátoru zpět do místnosti a. Radiátory online od Merkury Market. Veľký výber radiatorov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky