úterý 10. dubna 2018

Oběhové čerpadlo wilo star rs 25 4

Provedení RSL s přípojkou pro rychloodvzdušňovač. Předvolitelné stupně otáček pro přizpůsobování výkonu. Teplovodní topení všech systémů, průmyslová cirkulační zařízení, studenovodní systémy a. Je vhodné pro otopné i pro Solární systémy. Napětí : 230V, Dopravní výška : 4.

Klasická oběhovka pro domácí topné systémy. Elektronické cirkulační čerpadlo Wilo STAR -Z NOVA. Konkrétní model vyberte podle základních parametrů čerpadla: jmenovitá světlost přípojky (nejčastěji 1 nebo 30), maximální dopravní výška čerpadla ( , nebo metrů), vestavná délka čerpadla (1nebo 1mm). Třírychlostní oběhové čerpadlo s mokroběžným rotorem. Dobrý den, mám dotaz, máme staré čerpadlo wilo typ.


Prosím, poraďte mi náhradu za toto čerpadlo. A nebo, jak jsem viděla na vašich web stránkách máte v. Wilo -Geniax ušetří v centrálně vytápěných objektech v průměru energie na vytápění.

Nahrazuje termostatické ventily a oběhové čerpadlo v suterénu. Nová, kompaktní konstrukce čerpadla umožňuje jednoduchou záměnu starých typů, například řady Wilo - Star RS bez nutnosti úpravy potrubního a připojovacího systému. Přístup k montážním šroubům zepředu čerpadla garantuje rychlou a jednoduchou montáž.


Nové výhodnější umístění konektoru Wilo - Konektor působí na. Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Mokroběžné oběhové čerpadlo s připojením na závit.


Mokrobežné obehové čerpadlo na inštaláciu do potrubia s 3-stupňovým prepínaním otáčok. S motorom odolným voči blokovaciemu prúdu. Nové vysoceúčinné čerpadlo Wilo -Yonos PICO umožňuje maximální komfort při montáži a nastavování. Oběhová čerpadla Wilo Yonos PICO patří mezi nejkvalitnější a nejprodávanější malá oběhová čerpadla pro rodinné domy. Záměna oběhových čerpadel Wilo Čerpadla řady Yonos PICO jsou ideální pro výměnu starých neregulovaných čerpadel Wilo Star – RS , Wilo Star -E, Wilo ECO,.


Nevím jestli náhradní produkt má stejný směr výtlaku a stejné elektrické zapojení (konektor) aby se mohlo jen vyměnit.

WILO YONOS PICO jsou moderní mokroběžná čerpadla s integrovanou regulací výkonu na základě změn tlaku v otopných systémech. EC motor je odolný proti zablokování. Wilo Star Z Nova je přímým nástupcem cirkulačního čerpadla Wilo Star Z15. Příkon pouhých až ,wattů.


Výška výtlaku je od kotelny v suterénu do patra cca 6-m. Prohlédl jsem několik firemních nabídek,ale nenašel jsem uvedený typ. Jedná se o bezúdržbové, mokroběžné cirkulační čerpadlo pro montáž do potrubí s manuálním 3-stupňovým přepínáním otáček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky