pondělí 23. dubna 2018

Elektricke topeni do auta

Ohřátý vzduch se rozptyluje do interiéru pomocí ventilátoru vozidla. Funkce dobíjení baterie vozidla během vytápění. Chladivo se přepravuje do motoru a rovněž jej ohřívá.


Ventilátor do auta na ohebném kloubu, nastavitelný do mnoha poloh, napájení 12V. Topení do auta s ventilátorem 12V, 150W, GEKO.

Uchycení přímo do CL zásuvky. Vítejte na e-shopu firmy PH-MOTOR. Nabízíme nezávislá topení Webasto, Eberspächer, Planar a Defa. Načíst další produkty (21) předchozí strana. Novinky z našeho blogu.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Tepelné čerpadlo v klíme je fajn, to pouzívam spolu s plynovým kúrením, aby som si predkúril auto, kým sa odpojím od elektrickej prípojky a odídem. Zároveň pokiaľ máš strešnú klímu, tak nie si schopný fúkať teplý vzduch do všetkých rohov, do garáže, alebo ohrievať nádrže pod autom. Tento přístroj je napájen ze zásuvky cigaretového zapalovače a poskytuje ok. OHŘÍVAČ DO AUTA 12V příruční ventilátor topidlo.


Kup teď 2Kč s dopravou 3Kč. Já nejsem blázen abych dal do Sierry nezávislé topení v ceně auta. V , to kdybys tam někde přimontoval, tak za 3h. Je tu ventilátor , kterej ti rozhání vzduch do auta , je tu žhavička, topení při startování bere až 100w, při provozu.


Thermo Top Eco Rýchle, výkonné, elektrické. Nezávislé topení zbaví okna námrazy a sněhu do půl hodiny. S dálkovým ovládáním to bylo už přes tisíc. Odradila mě představa hnusných kulatých spínacích hodin na palubní desce, kdyby to šlo přidat do standardních displejů a ovládání auta , asi bych do toho šel.


Holt to řeším tak, že v zimě auto nastartuju a bufik už se postará o další. Srdcem každého takového topení je spalovací komora do které je pomocí ventilátoru vháněn spalovací vzduch, který je míchán s benzínem či motorovou naftou přiváděnou z nádrže vozidla pomocí výkonného palivového čerpadla. Vůz díky tomuto systému vypouští do ovzduší méně kouřových plynů a motor má po startu také nižší spotřebu (zhruba o procent) než v případě studeného startu.

Základem systému je spalovací komora vyrobená z ušlechtilé oceli, do které se ventilátorem vhání vzduch, míchaný s palivem přiváděným čerpadlem z nádrže. Nezáleží na palivu, takže může být naftové i benzínové. V chladícím okruhu motoru je instalováno topné těleso. Protože nezávislá topení Webasto jsou skutečně všestranná, pokud jde o příjemné klima!


Je něco příjemnějšího, než nastoupit do vyhřátého auta za chladného a mokrého či sněžného dne a vyjet na cestu s dobrou viditelností? Levnější a úspornější topení jsou INFRAPANELY. Elektrické vytápění není jen elektrokotel nebo přímotopy. Infratopení uspoří až nákladů na topení. Požadavky na bezpečnost, funkci a hospodárnost provozu plní série topidel firmy TRUMATIC, kte rá dodává topidla téměř do všech typů a značek karavanů.


Dále špičková topení teplovzdušná do obytných aut. Představa, která vás doslova zahřeje. Tedy přijít v pošmourné chladné ráno do vytopeného vozu.


Tento komfort má několik podob a variant, zároveň se ale nejedná o žádnou novotu. A co víc, v prvovýrobě je čím dál tím dostupnější, na což musí reagovat i společnosti zabývající se dodatečnou montáží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky