úterý 10. dubna 2018

Plynové topení karma

Plynové topení karma

Karma - synonymum pro plynové spotřebiče - stále rozšiřující svůj sortiment o nové produkty jako klimatizace, vinotéky a podobné. Součástí nabídky jsou i populární vafky (Gamaty) v moderním provedení, které umožňují snadnou výměnu za staré modely. Karma Intelligence – verze komín, přes zeď „W“ Karma Sense – verze komín, přes zeď „W“ Karma Art – verze komín, přes zeď „W“ Vestavné plynové krby Elegance Exclusive.


Komínové provedení: Elegance Exclusive 6 77. Plynové topidlo BETA Mechanic. Provedení s odkouření, přes zeď: Style. Tato topidla jsou určena pro vytápění jak obytných místností, tak i nebytových prostor, skladů, dílen atd.


Pokud si chcete pořídit kvalitní plynové topidlo, rozhodně byste neměli přehnaně šetřit. V našem e-shopu přesto seženete plynová topidla za dobrou cenu (stejně jako ostatní topidla a ventilátory). Jednotlivé produkty navíc často umožňují nižší spotřebu plynu, takže ušetříte i při jejich provozu. N0- Karma VEGA umí ohřát až l vody za minutu, má hydroturbínku pro zapalování ( je tedy bez věčného plamínku) a je s odtahem spalin do komínu. Má sympaticky malé rozměry.


Karma - historie a současnost Karma je synonymem pro plynové spotřebiče. Jméno Karla Macháčka, jednoho z nejúspěšnějších a nejznámějších českých továrníků, je pak úzce spjato s počátkem plynárenství u nás. Karel Macháček jako první u nás začal téměř před 1lety sériově vyrábět kvalitní plynové. Největší výhodou je jednoduchá instalace a absence vytápěcího rozvodu nebo komínu. Nastavená teplota je udržována automaticky.


Popis: Nabízím se dvoje vafky. Skvělý jsou v hezkém stavu, hnědé pohledově horší. Topení topí naplno automaticky až do doby, kdy dosáhne tohoto obvyklého stupně, pak se samo reguluje. Je NESPRáVNÉ nastavovat topení naplno a pak ho tlumit. Pokud nastavíte topení naplno, a pak ho opomenete tlumit, může dojít k přehřátí a poškození pláště topení.


Plynové topení karma

Až teplota klesne, termostat zapne pumpu, karma se zase nastartuje atd. Jinak by tam mohl být časový spínač na celkovou dobu kdy v daném dni požaduju topení. Termostaty na radiátorech by měly fungovat podobně, jako když otevřu více nebo méně kouhoutek teplé vody, podle čehož karma hoří více nebo méně.


Pokud je vývod spalin provedení turboskrz zeď,nesmí se vstupní trubka ucpávat. Je tudy i provedeno nasávání vzduchu. Při velkém větru se může totiž stát,že tudy proudí studený vzduch do místnosti. Někdo se může pokusit tento otvor ucpat a pak topidlo spaluje vzduch z místnosti a dojde k otravě oxidem. Jak již napovídá sám název, průtokový ohřívač (neboli karma ) nezadržuje v. Topidlo je vybaveno mechanickou regulací teploty.


Dále si Vám dovolujeme nabídnout kotle a topidla firmy Junkers, domácí spotřebiče ELDOM, plynová kamna, varné desky, digestoře a karmy firmy Karma Český Brod. Od firmy MORATOP plynové kotle a karmy. Jedná se o demontáž stávajících zařízení ( plynové topení,karma ) a instalaci kondenzačního kotle,veškerých rozvodů a instalaci radiátorů. S návazností na kominické práce (zřejmě vložkování komínu).


Cesta k úspornějšímu topení a snadnější obsluze je v tomto případě usnadněna tím, že nejznámější výrobce ( Karma Český Brod) uvedl na trh modernizovanou a úspornější řadu topidel Gamat, která úspěšně navazuje na dosavadní starší typy. Kromě své dobré pověsti mají snadnější obsluhu a úspornější provoz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky