pondělí 16. dubna 2018

Lazúra na drevo

Lazúra na drevo

Olejová lazura na dřevo tak vlastně šetří čas i peníze, protože postačí právě jen jeden nátěr. Aplikace lazury na dřevo. Výběr lazurovacího laku je jen prvním krokem k proměně vašeho plotu, pergoly nebo nábytku.


Jen tak docílíte skvělého. Najdete u nás prémiové lazury na dřevo renomovaných výrobců Herbol a Colorex. Tenkovrstvá lazura nezanechává na povrchu dřeva film.


Zvýrazňuje jeho strukturu a kresbu letokruhů. Silnovrstvá lazura oproti tenkovrstvé lazuře vytváří na povrchu film v závislosti na podílu pevných částic v ní obsažených. Stále však zvýrazňuje strukturu dřeva a nezakrývá léta.


Při dodržení správných. Lazúry na drevo v eshope HORNBACH. Pokiaľ si chcete zaobstarať lazúru na drevo , tak ste v HORNBACHu na správnej adrese. PROFI OLEJOVÁ LAZURA má vlastnosti prírodných olejov (hlboká penetrácia do dreva a tým jeho vysoká ochrana) pri zachovaní prirodzenej štruktúry a kresby dreva (nevytvára žiadnu lakovú vrstvu na dreve). Paropriepustnosť náteru ( drevo bez obmedzenia „dýcha“ – prípadná zbytková vlhkosť sa odparí).


Lazury na dřevo koupit o objednat u OBI. Poznáme tri druhy lazúr, ktoré sme rozdelili do podkategórii. Dřevo, jakožto přírodní materiál, je náchylné na spoustu vnějších vlivů, které zhoršují jeho vlastnosti či jej dokonce zcela zničí. Proto je nutné dřevo chránit ochrannou vrstvou proti degradaci tak, aby si svoje vlastnosti a vzhled udrželo co nejdéle. Jednou z možností ochrany dřeva je lazura na dřevo.


Proč je vhodné dřevo ošetřovat? Tato lazura pracuje na povrchu dřeva, nikoli vně. Má vysoce estetický polomatný vzhle kterého se dosahuje - vrstvami.


Tím, že se lazura nevsakuje, ale vrství, je pak obnova složitější a staré nátěry se musí odbrousit tzv. Také pro Vás máme návod na ošetřování oken pomocí AQUA CLOUsil L12. Vosková lazura WAQUA CLOU se používá pro bezbarvou a transparentně barevnou úpravu surového dřeva v interiéru s voskovým charakterem. Povrch má nábytkovou odolnost a je příjemný na dotyk.


Lazúra na drevo

Jeho povrch jemne zafarbí a zároveň ponechá viditeľnú jeho kresbu. Lazúru na drevo môžete použiť v interiéri aj v exteriéri, povrch ňou ošetríte a ochránite proti UV žiareniu aj zvýšenému opotrebeniu. Lazúra na drevo slúži na ochranu dreva. Odpuzuje vodu a je mimořádně účinná proti povětrnostním vlivům a UV záření, zároveň působí jako prevence proti plísním, houbou a řasou.


Zvláště se doporučuje na dřevěné fasády, přístřešky pro auta, balkóny, ploty, pohledové. OLEJOVÁ TENKOVRSTVÁ LAZURA NA DŘEVO - velmi kvalitní rozpouštědlová olejová lazura ,,nové generace,, pro ochranné a dekorativní nátěry dřevěných povrchů. Lazura je vhodná k novým a obnovovacím nátěrům dřevěných stavebních dílů nebo konstrukcí např. Hrubovrstvá lazúra na drevo s UV ochranou. Akcia Belinka Toplasur UV plus 5L.


Lazúra na drevo

Mimoriadny dekoratívny a ochranný vrchný náter. Ak na ochranu dreva raz použijete olej, lazúra ani lak na drevo neskôr nechytí. Nezúfajte, ak sa vám prvý náter nepozdáva. Najčastejšie musíte naniesť – vrstvy. Buďte trpezliví a neponáhľajte sa – pôvodná vrstva musí dôkladne preschnúť.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. DÁLE INFORMUJEME O ZASTAVENÍ MOŽNOSTI PLATBY DOBÍRKOU.


O TOTO OPATŘENÍ NÁS POŽÁDALI NAŠI PŘEPRAVCI. STÁLE ZŮSTÁVÁ MOŽNOST PLATBY PŘEVODEM, PŘÍPADNĚ KARTOU - ONLINE. Na tmavé dřevo opatřené renovační lazurou lze nanášet světlé odstíny lazury. Ochranná lazura na dřevo je penetrace a lazura v jednom nátěru. Produkt odpouzuje vodu a je mimořádně odolnů vůči povětrnostním vlivům a UV záření.


Prodyšný povrch s otevřenými póry je preventivně chráněn proti napadení plísní, řasou a houbou. Výborně se hodí pro dřevěné fasády, zahradní domky, pergoly, ploty. Uvedené ceny a dostupnosť tovaru sú platné pre Vami zvolenú OBI predajňu Všetky uvedené ceny sú v EUR.


Vyberajte si Farby, laky na drevo podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky