úterý 24. dubna 2018

Okc 250 ntr hp

Paprastai pristatome per 2-d. Pro ohřev celého objemu ohřívače se do spodní části montuje přírubová topná jednotka TPK. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.

Více informací Více informací o nepřímotopném zásobníku OKC NTR. Siekdami užtriktinti sklandų svetainės veikimą mes naudojame slapukus. Nejnovější řada smaltovaných zásobníků vody k postavení na zem v objemových řadách 2–5litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním výměníkem se zvýšenou předávací plochou pro přípravu teplé vody z externího zdroje – hlavně pro tepelná čerpadla. Technický list na stiahnutie Použitie : Ohrievač vody s nepriamym ohrevom s jedným výmeníkom Zásobovanie teplou úžitkovou vodou rodinných domov, prevádzok, obytných budov a pod.


Ohrev vody z externého zdroja tepal, tepelného čerpadla, solárneho systému, kotla UK a pod Vhodný pre. KONSTRUKCE A ZÁKLADNÍ ROZMĚRY ZÁSOBNÍKU. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Объем бойлера 2литров. Один теплообменник (одноконтурный) площадью 2. Greitaeigis vandens šildytuvas skirtas šilumos siurbliams. Palyginti (0)- Vandens.


Stacionárny zásobník s dvoma výmenníkmi optimalizovaný na pripojenie k solárnym kolektorom. A Drazice indirekt tárolókkal jól jár! A kerámia fűtőbetétnek köszönhetően rendszereinkben minimális a vízkőképződés és a belső korrózió. Hosszabb élettartam, alacsonyabb energia felhasználás, széles típusválaszték - kattintson és nézze meg most az OKC 2és hasonló termékeinket! Dual system horizontal water heaters.


These combined storage water heaters are designed for. Odkazy na odborné recenzie. Provedení zásobníků vody. Kompletné informácie k výberu.


Viac informácií Viac informácií o nepriamovýhrevnom zásobníku OKC NTR. ColorParameter(parameter) ?

Olcsó OKC 2NTR HP Indirekt tárolók árak, akciók. Szállítási idő: Rendelésre. Drazice OKC 2NTR , álló, hőcserélős indirekt fűtésű forróvíztároló. Cena s DPH: 79€ 841.


Nejnovější řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů k postavení na zem v objemech 2–5litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním výměníkem se zvýšenou předávací plochou pro ohřev TUV z externího zdroje – hlavně pro. Covid-- Doručování do vyšších pater, uzavřených prostor a do míst s vyšším počtem lidí není možné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky