pátek 27. dubna 2018

Elektrická nahřívací podložka

Její hřejivé teplo dokáže ulevit od bolesti svalů, páteře i kloubů, čímž usnadňuje pohyb či usínání. Vyhřívaná deka také příjemně zahřeje v zimním období nebo když tělo bojuje proti nachlazení a chřipce. Límec na krk zajišťuje přirozeným způsobem úlevu od bolesti a ztuhlosti krční páteře a ramen.


Elektrické zahřívací dečky sloužící k zahřátí těla. Podložky k zahřátí postele. Gelové chladící obklady. Vyhrievacia podložka je ideálna na zahriatie postele.


Niektoré možno upevniť priamo na matrac alebo použiť na stoličke. BeautyRelax nahřívací polštářek s výplní levandule - Vyhřívaná podložka. Ty nejlepší elektrické vyhřívací dečky a boty nakupujte online u odborníků a využijte. Deka vyhřívací SENCOR SUB 181BL elektrická Vyhřívací deka ( podložka ) vám skvěle poslouží třeba k zahřátí při koukání na TV nebo v promrzlé posteli např.


Disponuje teplotními stupni, funkcí automatického udržování teploty a má dálkové ovládání, které lze od deky odpojit. Jestliže ve vašem autě chybí vyhřívání sedaček, na zimu bude tato nahřívací podložka od značky Dunlop váš nejlepší přítel. Umožňuje stupně nastavení intenzity a velmi rychle se nahřeje.


K provozu nepotřebujete žádné baterie, stačí ji zapojit do koncovky pro autozapalovač. Univerzálna elektrická výhrevná podložka Vitammy Heat. Nová používaná technológia zaručuje rovnomerné rozloženie tepla v podložke. Jej obdĺžnikový tvar sa ľahko prispôsobí všetkým častiam tela. Možnost jednoduchého nastavení tří úrovní teploty pomocí ovladače.


V případě přehřátí se elektrické napájení automaticky vypne, aby se předešlo nebezpečným situacím. Tento systém zajišťuje, aby se podložka vypnula v případě přehřátí nebe při poškození vnitřní tepelné spirály, což zabrání prohoření. Inzerát elektrická zahřívaci podložka v okrese Semily, cena 500Kč, od zdena. Popis: Prodám zahřívací podložku v sametovém provedení.


Přístroje pro krásu a zdraví. Termodesky a topné desky pro psy. Výhřevné desky do psí boudy a pro štěňata v porodních boxech.


Výhřevné elektrické desky pro psy přináší jednoduché a účinné řešení, jak zajistit psům v boudě příjemné klima, zejména v chladném zimním období. První zakoupená nefungovala vůbec a druhá pouze jednou, obě jsem vracela. Servis prodejce je asi ok, peníze za první jsem už obdržela, vyřízení bylo. AFK Nahřívací podložka 1x cm. Zahřívací elektrická podložkaMedisana HUB je vyrobena z měkkého materiálu a svými rozměry je vhodná do každé postele.


Bezpečnostní systém ochrany proti přehřátí. Stačí připojit, počkat na automatické vypnutí a vychutnávat teplo. S velkou výhřevností v oblasti nohou. Příjemně měkký materiál: vrchní strana z mikroflaušového vlákna, spodní strana z netkané textilie.


Ovládací prvek s podsvíceným displejem se šesti teplotními stupni. Extra dlouhý kabel vám umožní si udělat kdekoliv snadno pohodlí. BEURER UB 1elektrická vyhřívací podložka do postele. Dopřejte si s vyhřívací podložkou Beurer UB 100nbsp;klidný a kvalitní spánek.


Spánek je pro člověka velmi důležitý, může pomoci snížit stres, podpořit regeneraci a koncentraci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky