pátek 20. dubna 2018

Sanatorium klíma františkovy lázně

Kromě komfortního ubytování a vynikající kuchyně jistě oceníte i široké. Dopřejte si tradiční františkolázeňskou léčbu v moderně zařízeném sanatoriu s rozlehlou zahradou, příjemným ubytováním a vynikající kuchyní. Nacházíte se v módu Bez grafiky, takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování.


U nás si můžete dopřát tradiční františkolázeňskou léčbu v moderně zařízeném sanatoriu s rozlehlou zahradou. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS můžete se přepnout do grafického módu.

CZ - Svěřte se do péče odborníků! Together with neighbouring Karlovy Vary and Mariánské Lázně , it is part of the renowned West Bohemian Spa Triangle. Several nature reserves, including Soos National Nature Reserve, are located a 10-minute drive away. The property offers bicycle rental, and guests also get a discount for the Aquaforum entertainment park.


Providing a restaurant, the property also has a terrace, as well as an indoor pool. Františkovy Lázně , Mariánské Lázně , Karlovy Vary). LEI implemented by Global Legal Entity Identifier Foundation (GLEIF).


Zobrazit vyhledávací formulář Hlavní nabídka - Úřad.

Aktuální i úplný výpis firmy SANATORIUM KLÍMA , s. The three-star Bohemia Hotel offers luxury accommodation near the city center of Frantiskovy Lazne which consists of an extensive park with mineral springs where you can recharge your batteries. The surroundings also call for cycling trips. We exclusively use local natural healing resources of the highest quality in combination with traditional therapeutic procedures and methods offered. Zpracování nabídky zdarma.


Firma SANATORIUM KLÍMA , s. V jeho okolí naleznete lavičky, jezero a další krásy, které jen prohloubí vaši relaxaci. Samotný hotel je vybaven vnitřním i venkovním bazénem a. Provozujeme soukromé lázeňské sanatorium s lázeňskou péčí. Tradiční františkolázeňské přírodní zdroje využíváme k léčbě oběhového systému, pohyblivého. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Společnost „ SANATORIUM KLÍMA , s. Pro SANATORIUM KLÍMA , s. Informace o společnosti SANATORIUM KLÍMA , s. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku.


Najděte firmy a služby ve svém okolí. Detailní informace o firmě.

Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Zveřejněno Před týdny. Naše lázeňské domy najdete na klidném místě u centra. Bazén, tělocvična, fitness a wifi jsou v ceně ubytování. Nabízíme pohodlné pokoje.


Ostatní všeobecné sestry se specializací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky