středa 25. dubna 2018

Peristatické čerpadlo

Hadicová nebo také peristaltická čerpadla jsou typem čerpadel, které mají některé unikátní vlastnosti. V kontaktu s čerpaným médiem je pouze vnitřek hadice, a proto je čištění tak snadné. Každé peristaltické čerpadlo obsahuje flexibilní hadici nebo hadičku, která umožňuje přepravu média.


Poskytuje vysokou odolnost proti otěru a umožňuje snadné přečerpávání viskózních médií a médií s obsahem pevných částic. Jak funguje peristaltické čerpadlo ?

Inak to peristatické čerpadlo má aj iné nevýhody ktoré som nepomínal , najme sa. Vysoce účinné mycí čerpadlo zajišťuje dostatečný výkon pro mycí a oplachová rotační. Prenosný biotechnický analyzátor. Přenosné oranžové výstražné zařízení se zdrojem.


Pomocí peristatické pumpičky dávkuje tekutou chemii a tím. Mají zároveň perfektní sací schopnost, nasají až z m v. Z důvodu pandemii koronaviru jsou omezeny možnosti platby, dobírka není možná.

Bohužel nemůžeme vyloučit ani mírné zpoždění dodání z. Mikro peristaltické čerpadlo je nový typ kapalinové pumpy, která má i přes svou miniaturní velikost dost síly. V klidu se čerpadlo chová jako ventil a průtok kapaliny je zastavený. Výhodou je, že kapalina přijde do styku pouze s. Je ideální pro laboratorní aplikace. Tato kompaktní řada zaručuje přesný průtok a konzistentní dávkování do 8. Stroj na čerpání kapalin různých viskozit (např. v potravinářství, kosmetice aj.) v jehož ústrojí je odolná hadice stlačována za sebou jdoucími kladkami, čímž je čerpaná látka (droždí, těsto, ovocné drtě, zubní pasta, krémy atd.) posouvána kupředu. Toto čerpadlo je někdy známé pod označením čerpadlo hadicové či dokonce podle účelu použití pod pojmem čerpadlo na krev.


Krytovaná peristaltická čerpadla. Jsou navržena pro přesné čerpání agresivních, korozivních i sterilních médií, splňují všechny požadavky na bezpečnost provozu i obsluhy a jsou vhodná i pro nepřetržitý provoz. Hadicové čerpadlo DFDa je dimenzované pro maximální čerpací výkony a vysoké tlaky a přesvědčuje vysokou klidností chodu a dlouhou životností. Je opatřeno kluznými patkami a tkaninou vyztuženými hadicemi – perfektní pro průmyslové použití.


PVC hadice Aplikace: flexibilní hadice na vzduch a kapaliny peristatické čerpadlo průmyslové mycí stroje: hadice na mytí vodou hadice na stlačený vzduch, vodu a chladící vodu hadice k topení - vnit. Laboratorní peristaltická čerpadla pro čerpání, cirkulování, dávkování kapalin. Analogové a digitální ovládání čerpadel zaručuje přesné dávkování a plnění roztoků do zkumavek, lahviček, odměrných válců.


Dodávané ve speciální skříni IPvčetně držáku.

Spouštění lze provést z externího systému nebo na přání prostřednictvím snímače hladiny (dodává se jako příslušenství). Profesionální dávkovací stanice - 2ks peristaltických dávkovacích čerpadel s připoj. PPPRG (peristaltické čerpadlo ) Automatické časové dávkování, které můžeme použít pro úpravu bazénové vody, ale i pro dávkování vonných esencí do saun a parních lázní (PP PRG Sauna). Málo použité průmyslové peristaltické hadicové čerpadlo Verder model Verderflex VF40. Poháněno přes převodovku SEW Eurodrive el.


Výstupní otáčky hřídele převodovky ot. Peristatické dávkovací čerpadlo. Pěnící a delikátní tekutiny – nízkorychlostní čerpadlo. Odběr vzorků pro analýzu. Výroba očních kapek, sirupů a multivitamínových doplňků.


Všetky certifikácie a štandardy uvedené pre každý, jednotlivý výrobok sú certifikované výrobcom každého produktu. Výrobce tak nesie konečnú zodpovednosť za zhodu výrobku s ustanoveniami certifikáciou a štandardov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky