pátek 20. dubna 2018

Průtokový ohřívač 5l

Průtokový ohřívač tlakový: 4kW , 400V, bez baterie. Ohřívač je tlakový, pro použití s jakoukoliv baterií. Může být namontován v jakékoliv poloze. Teno průtokový ohřívač je.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Beztlakový zásobníkový ohřívač Dražice BTO litrů BTO5UP.


Bojler Dražice To litrů TO10IN. Elektrický průtokový ohřívač vody o objemu litrů. Rozměr (ŠxVxH) 20x16xcm. PŘÍKONOVÉ VARIANTY: kW 4V 2.

W 230V kW 230V kW 400V kW 230V 7. Jedná se o velmi ekonomický ohřev užitkové vody vzhledem k absenci jakékoliv zásoby teplé vody podléhající. Uplatnění elektrických průtokových ohřívačů. Proč si pořídit průtokový ohřívač vody? Eliminuje tepelné ztráty – ohřívá až v okamžiku, kdy otočíte kohoutkem.


Prostorově nenáročný, úsporné řešení ohřevu vody kamkoli – i na chalupu, chatu apod. Praktické a účelové elektrické zásobníkové ohřívače vody vám zaručí ohřev vody přesně dle vašich potřeb. Smaltovaná ocelová nádrž, ochranné prvky a možnost nastavení požadované teploty jsou jen zlomkem funkcí, které Vám elektrické ohřívače vody MORA nabízí. Tlakový ohřívač vody s ocelovou smaltovanou nádobou pro umístění nad umyvadlo.


Tyto ohřívače lze doporučit na místa, kde potřebujete horkou vodu napájet alespoň dvě odběrná místa. Pro jejich malý rozměr je možné použití i nad umyvadlo a tím při otevření vody z baterii nedochází ke zbytečnému vytečení vody. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Dřezová baterie Kludi Trendo je skvělým řešením pro vaši kuchyni. Technické parametry: pro beztlakový průtokový ohřívač uzavřená páka keramická kartuše s možností omezení maximální teploty vody pe. Tlakové ohřívače se dělají od 5l a další v řadě bývá 10l a mívají příkon 2kW, takže stačí jednoduché připojení na obyčejnou zásuku 230V.


Tlakový 1fázový 2kW ohřívač o objemu 5-10l je pro mě optimální řešení.

Malý průtokový ohřívač s elektronickou regulací výkonu. Přední kryt je vybaven dotykovým senzorem s LED indikací pro přepínání tří přednastavených teplot. Elektronická výkonová jednotka udržuje stabilní teplotu vody i při změně průtoku. Typicky je průtokový ohřívač vody montován do chat, chalup, dílen, garáží a různých řemeslných, nebo průmyslových provozů. Díky minimálním tepelným ztrátám je vysoce efektivní a úsporný, ovšem jen za.


ETA průtokový ohřívač okamžitě ohřeje vodu kdykoliv a kdekoliv. Proto na rozdíl od zásobníkových ohřívačů nespotřebuje průtokový ohřívač žádnou energii pro udržení nastavené teploty vody. Nalezeno: 3produkt ů. Je naším přáním, aby Vám náš výrobek dlouho dobře a spolehlivě sloužil. Při obsluze ohřívače je nutno dodržovat určité zásady.


Tu lze na přístroji plynule nastavit mezi °C a °C otočným regulátorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky