úterý 24. dubna 2018

Infrasauna italia

Zvyšte svoji vnitřní tělesnou teplotu za pomocí příjemného tepla sálajícího z infračerveného karbonového filmu a vydejte se tak na cestu za lepším zdravím. Tiek iš išorės, tiek iš vidaus galėsite valdyti pirties veikimo laiką, temperatūrą, apšvietimą, audio sistemą. Pirtis ITALIA yra jau su FM radiju, ta sėdėdami pirtyje, galėsite klausytis savo mėgstamiausių stočių. Dėl patentuotų kaitintuvų pirtis įkaista.


Witnesses of this are its refined design and the high quality level of wellbeing, medical and beauty equipment. Pre jednu osobu je veľmi priestranná. Má veľmi príjemný vzhľa charakteristickú vôňu a. Pro jednu osobu je velmi prostorná, má velmi příjemný vzhle charakteristickou vůni a jednoduchý design infrasauny, který dokresluje i velká prosklená část na čelní části infrasauny. Má velmi příjemný vzhle charakteristickou vůni a jednoduchý design, který dokresluje i velká prosklená část na čelní části infrasauny. Na infrasauně ITALIA je.


Prehrávať si tak budete môcť svoju obľúbenú hudbu priamo z telefónu. A v neposlednom rade tento model prináša inováciu vo forme LED farebnej chromoterapia, ktorá napomáha ešte k lepšiemu uvoľnenie tela a mysle. Nabízí dostatek prostoru pro jednu osobu a jedno malé dítě. O teplo se uvnitř stará karbonových topidel.


Infrasauna italia

I tento model disponuje chromoterapií a podlahovým zářičem na chodidla. Přední stěna sauny je prosklená. Prvý z nich je podlahový infražiarič 50W, vďaka ktorému budú prehriate aj Vaše chodidlá a nohy. První z nich je podlahový infrazářič 50W, díky kterému budou prohřátá i Vaše chodidla a nohy. Je vyrobena z vyzrálého dřeva kanadské jedle s životností přes 3let.


Vyniká minimálním množstvím suků a minimální kazivostí bez výskytu smůly. To v konečném důsledku znamená, že při pobytu v. DÁREK ZDARMA: Ke každé infrasauně HANSCRAFT obdržíte ZDARMA Saunový set pro vonné esence. Tato infrasauna p ro jednu osobu je velmi prostorná, má velmi příjemný vzhle charakteristickou vůni a jednoduchý design infrasauny, který dokresluje i velká prosklená část na čelní části infrasauny.


Keď ľudia počujú slovo sauna, zvyčajne pomyslia buď na parnú saunu (alebo páru), alebo horúcu teplovzdušnú saunu, kde vysoká teplota a vysoká vlhkosť vyvolávajú prehriatie a potenie. Též pobyt v infrasauně výrazně pomáhá spalovat kalorie a tím se redukuje tělesná váha. Kabinu infrasauny je možné umístit kamkoliv do interéru.


Infrasaunu si lze pořídit i domů. V případě potřeby ji můžete otřít čistým, ve vodě namočeným hadříkem. Nepoužívejte čistící chemické prostředky, jejich výpary mohou mít během pobytu v sauně neblahý vliv na vaše zdraví. Pro desinfekci doporučujeme použití přípravku Dezisan Fitness, který. Kompletné bazénové príslušenstvo.


Vysávače, rebríky, plachty, prekrytia. S pokrokem novým technologií přichází i Bluetooth Sound Systém, který je párovatelný se smatphony. Luxusní infrasauna Italia - saunování v pohodlí domova pro až osoby. Nyní k infrasauně ZDARMA lehátko Swing Vocinglero.


NAVRHNĚTE SI VLASTNÍ CENU VÍŘIVKY! Jsme specialisté v oblasti wellness prodruktů, především pevných vířivých van, menších vířivek, mobilních přenosných vířivek a infrasaun. Domáce rodinná malá útulná infrasauna pre jedného.


Domáci infrasauna Apollon popredného európskeho výrobcu FRANCE SAUNA je určená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky