pondělí 23. dubna 2018

Geminox zem 2 17c

MERITE ZEM - C Boiler pdf manual download. Merite ZEM - C Boiler pdf manual download. Also for: Merite zem 5-c, Merite zem 5-sep. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kotle ZEM jsou osazeny zjednodušenou variantou řídicí jednotky Siemens LMU3 která je určena pouze pro jeden přímý topný okruh.


Kondenzačný plynový závesný kotol GEMINOX ZEM 2-17C.

Kotly GEMINOX ZEM sú osadené zjednodušenou variantov riadiacej jednotky Siemens LMU3 ktorá je určená len pre jeden priamy vykurovací okruh. Hodnocení produktu:. Závěsné kotleGEMINOX ZEM - 17C jsou osazeny zjednodušenou variantou řídicí jednotky Siemens LMU3 která je určena pouze pro jeden přímý topný okruh. Technický list na stiahnutie. Použití této jednotky v. Det kører indtil uge hvor det bliver fjernet.


THRi - C je určen na vytápění domů, budov a objektů s malou tepelnou ztrátou od ,do kW. TUV v externom zásobníku možnosť. Loni jsem po bouřce zjistil chybu E2 následně servisní partner zjistil poškozenou řídící desku LMU34.

Zaplatil jsem fakturu na více než tisíc a kotel zase běžel. Po měsících a několika bouřích přišla opět bouřka a kotel hlásil stejnou. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Příprava teplé vody může být řešena doplněním nepřímotopného externího zásobníku OKC o objemu 1nebo 1litrů s označení SET. W, hmotnost kg Celý popis.


Katalogové číslo: ZEMC4. Zostava GEMINOX ZEM -SET-111. Ověřený zákazník Přidáno: 13. Další nabídková řada představuje kondenzační kotle střední třídy - GEMINOX ZEM. Geminox THRs - C. Tyto kotle nové generace jsou dodávány ve výkonových provedeních -a 5-kW v provedení pro vytápění nebo v sadě s nepřímotopným zásobníkem TV o objemu 1litrů.


Gasfyret har været fuldt serviceret i hele brugsperioden. Pro úplnost, krb je s teplovodní vložkou, přes zásobník, zvláštní oběhové čerpadlo a zpětný ventil napájí celý topný systém. Příslušná elektronika blokuje kotel, začne li se topit v krbu. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Splňuje požadavky na vytápění přímého topného okruhu (obvykle radiátory nebo podlahové vytápění) je určen k vytápění objektů s velmi malou tepelnou ztrátou do kW.

Za cca rokov prevádzky som okrem servisných prehliadok musel nechať vymeniť ventilátor (cca 2eur). Fyret er nedtaget og klar til afhentning. Kotel má rozměry 540x760x3mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky