pondělí 23. dubna 2018

Viadrus u26 emisní třída

Vnější vzhled a konstrukce litinového tělesa obou verzí jsou identické, kotel UECO se liší keramickou sestavou uvnitř spalovací komory. Dá se přikoupit šamotová vyzdívka a potom kotel při topení koksem spadá do emisní třídy 3. Nebo se dá přikoupit násypka se šnekovým podavačem, vznikne tzv. Záleží na každém jak bude topit. Kotle a přestavbové sady 3.

Základním palivem je černé uhlí a hnědé uhlí ořech ale také je možné topit peletami 8-mm. Emisní třída kotle musí být uvedena v technické dokumentaci a také na štítku kotle. Pokud vybíráte na internetu, bývá napsána v jeho základních parametrech společně s účinností nebo výkonem, případně se zeptejte v prodejně, protože do kotle s nízkou emisní třídou již vzhledem k novele zákona nemá smysl investovat. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Přestavba VIADRUS Uemisní třída - CERTIFIKACE. Free Shipping Available. Looking For viadrus u?

SADA JE CERTIFIKOVANA PRO KOTEL VIADRUS UA VIADRUS U26. Sada je vhodná také pro kotle Dakon (s otvorem pro hořák na pravé i na levé straně) sestava splňuje normu EN303- 4. Hercules UECO je určen k ekologickému spalování koksu při splnění emisních podmínek třídy dle ČSN EN 303-5. DÍCÍ JEDNOTKA ST37N RS NENÍ SOUČÁSTI BALENÍ, JE NUTNÉ JI DOKOUPIT! V konstrukci kotle společnost VIADRUS využila dlouholeté zkušenosti v oblasti litinových kotlů na tuhá paliva. PŘESTAVBOVÁ SADA PROSAT PLUS EMISNÍ TŘÍDY JE VYBAVENA CERTIFIKATEM TŘIDY NA ČERNYM A HNĚDYM UHLI OŘECH 2. Viadrus Hercules U( emisní třída 2):.


Polska prestavba certifikace 13. VIADRUS UEconomy je možno s výhodou použít jako náhradu dosluhujících kotlů na tuhá paliva ve starších „samotížných” topných systémech. Nyní si můžete přestavět stávající kotel na tuhá paliva bez jakýchkoliv problémů a navíc si přestavbu můžete certifikovat na emisní třídu , kterou bude.


Zároveň splňuje i náročné podmínky německé emisní normy BIMSCH V2. I díky vysoké účinnosti je kotel v 5. Dotace jsou určeny pouze na výměnu kotlů na pevná paliva s ručním přikládáním. Povinnou výbavou kotlů určených do uzavřených otopných systémů je zabezpečovací zařízení proti přetopení.


Ke kotli VIADRUS A3W doporučujeme instalovat litinové radiátory z důvodů jejich příznivých hydraulických ztrát a schopnosti akumulace tepla.

Já jsem koupil přestavbovou sadu také od firmy Votona a dostal jsem k ní nový štítek na kotel, kde je uvedena emisní třída 3. Důvodem prodeje je přechod na jiný zdroj. Vzhledem k platné legislativě se některé přestavbové sady pro kotle 1. Lucie Baránková, manažerka marketingu ze společnosti VIADRUS. Kotel viadrus HWRKULWS UECO. Domácnost a bydlení › vytápění Archiv 28. Registrován: pon lis :pm.


Mám osobně také přestavbu na ua jsem spokojen. Ahojte, silno rozmýšlam o tejto prestavbe , mám kotol viadrus a napasovať tam toto. Také mě zajímá emisní třída přestavěného kotle ( hrozba kontrol a 3tí emisní třídy ). New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Inspired by Trending Stories.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky