pondělí 9. dubna 2018

Čerpadlo deep 1200

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pracuje dobře, nehlučně. Studna je hluboká m. Jsem spokojený a mohu doporučit.


Čerpadlo deep 1200

Proč to potřebuji takto: 1) zahradní kohout na zalévaní chci mít hned veldle. Platí při nákupu v našem eshopu. Jsme autorizovaný prodejce EASYPUMP. AKCE DOPRAVA ZDARMA PPL. Pravda je, že v nádrži sedimentují nečistoty, proto má ale čerpadlo spodní plastový prstenec, aby nesedělo na dně.


Otázka je, kdy vypne plovák čerpadlo při nedostatku vody. Kompaktní vodárna má integrovanou řídící jednotku pro zahájení a ukončení provozu. EASYPUMP EASY E- DEEP (ponorná vodárna) - ponorné čerpadlo je ovládáno ovládací jednotkou (PRESSCONTROL). Součástí domácí vodárny není tlaková nádoba.


Čerpadlo deep 1200

Ochrana proti chodu na sucho, tlak při stejném průtoku vody nekolísá. Pro studny a vrty od průměru 1mm. Tlaková čerpadla EASY E- DEEP jsou vybavena integrovaným spínačem, který zajišťuje automatické spínání a vypínání čerpadla - při odběru vody (otevření kohoutu, stisknutí postřikovací hadice) se čerpadlo automaticky spustí a při ukončení odběru se opět samo vypne. Vestavěná integrovaná elektronika určená pro automatické zahájení a ukončení provozu čerpadla.


Kompaktní, snadno obsluhovatelné s integrovanou ochranou proti chodu na sucho a zpětnou klapkou. Je vhodná k čerpání vody ze studní, šachet a jiných zásobníků s vodou nebo k provozu za. Nie sú potrebné žiadne iné zariadenie ku prevádzke. Kompletní informace k výběru. EASYPUMP EASY E – DEEP (ponorná vodárna) – ponorné čerpadlo je ovládáno ovládací jednotkou (PRESSCONTROL).


Čerpadlo deep 1200

Anticyklovací ochrana, která čerpadlo odstaví z provozu např. Zcela bezhlučný provoz. Ponorné čerpadlo se spodním sáním. Vybavené inteligentním elektronickým ovládáním.


Vodárna automaticky sepne po otevření kohoutku a automaticky vypne po jeho uzavření. Mimořádně vhodné zejména pro nádrže na dešťovou vodu nebo pro kopané studny i vrty od průměru 1mm. Snadná instalace a používání. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Čerpadlo deep 1200

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nejčastěji se využívá na čerpání vody ze studní, nádrží nebo k pohánění zavlažovacích systémů zahrad. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Svoje využitie nájde najmä pri zavlažovaní, alebo automatickom zásobovaní vodou (menšie domy, chaty).


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Určeno pro zavlažování, přečerpávání, domácí vodárn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky