pondělí 30. dubna 2018

Topné folie fenix

Hlavní předností je tloušťka topné folie – jen 4mm (!) a schopnost vyhřívat v celé ploše – tím je docíleného potřebného výkonu už při nižších teplotách. Folie nelze pokládat do betonů a tmelů (např. pod dlažbu) PŘÍSLUŠENSTVÍ ECOFILM Připojovací konektory a vodiče, izolační materiály, lisovací kleště a další příslušenství k topným foliím ECOFILM SET Pásy podlahové topné folie v typizovaných délkách, opatřených připojovacími. Nabízíme kompletní sortiment elektrického vytápění – topné rohože, topné kabely, topné folie , sálavé panely, přímotopné konvektory, regulaci bytovou i průmyslovou.


K vyhřátí nezatepleného bytu budete pochopitelně potřebovat podstatně vyšší výkon, než když vytápíte např. Ochrana venkovních ploch a okapů před sněhem a ledem. Пленочный теплый пол (полосатый) видеоинструкция - Duration: 9:08.

Буран Инфракрасные обогреватели Теплый пол. Topné rohože jsou umístěny přímo pod dlažbu v tenké vrstvě pružného tmelu. Snadno se instalují a ve spojení s vhodnou regulací zajišťují vysoce ekonomický provoz. Vhodné pro systémy hlavního vytápění, i pro systémy komfortního ohřevu podlahy.


Folie prohřívají sádrokartonové stropní desky, které se pak chovají jako sálavé panely. Jde o stejný princip, jako u panelů ECOSUN, systém ale pracuje s méně než polovičními teplotami, rozloženými do větší plochy. Pokládku fólií ECOFILM lze provést i svépomocí a to s použitím sad ECOFILM Set.


Sada je pás topné fólie (v různých délkách) opatřený připojovacími vodiči dlouhými m. Topné folie ECOFILM F jsou určeny jako podlahové vytápění do suchých konstrukcí – pod plovoucí podlahy nebo s použitím doplňkových podložek HEAT-PAK pod PVC a koberce.

Elektrické topné folie ECOFILM jsou nejvhodnějším řešením podlahového topení pod laminátové a vinylové plovoucí podlahy s nosnou dřevovláknitou deskou HDF a zámkovým spojem, s krycí deskou Heat-PAK i pod koberec a ostatní vinylové podlahy. Tradice, zkušenost, nadstandardní záruky – to vše nabízí značka FENIX. Jsme potěšeni Vaším zájmem o naše elektrické topné systémy. Nabízíme Vám ucelený sortiment elektrických topných systémů a jejich regulace od klasických konvektorů až po nejmodernější a nejefektivnější velkoplošné podlahové a stropní vytápění, které odpovídá komfortu a. Nabízená PE folie je navinuta na lepenkové dutince, návin je zabalen do plastového sáčku.


Nejekonomičtější vytápění pro váš nízkoenergetický dům. This feature is not available right now. Please try again later. Realizace elektrického podlahového vytápění Fenix v nízkoenergetickém domě, topné kabely se připevňují na připravenou tepelnou izolaci z pěnového polystyrenu. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník.


NÍZKOTEPLOTNÍ Sálavé topné panely pro bytové a nebytové prostory - stropní i nástěnná montáž, dostupné v různých barvách nebo zrcadlovém provedení, možnost individuálního potisku SKLENĚNÉ PANELY GR Prémiové skleněné panely - designová sálavá topidla pro nástěnnou instalaci VYSOKOTEPLOTNÍ Sálavé panely k vytápění průmyslových a zemědělských objektů. Instalace topné fólie ECOFILM SET - animace Instruktážní videa patří mezi nejnázornější pomůcky, jak vysvětlit způsob instalace jednotlivých topných systémů. Vytvořili jsme proto na našich stránkách samostatnou kapitolu Instruktážní videa, kterou neustále rozšiřujeme a doplňujeme. Použití: Velmi tenké elektrické podlahové topení nebo doplňkové vyhřívání podlahy se suchou montáží pod laminátové plovoucí podlahy. Topné elektrické fólie Elektrické podlahové topné folie Fenix ECOFILM SET jsou určeny pro přímotopné vytápění a jednoduchou svépomocnou instalaci bez použití spojovacího materiálu (vodičů, konektorů, izolací, speciálních kleští atd.).


Topné fólie Fenix Ecofilm F nejsou určeny do vlhkých prostorů, jako jsou např. Výhodou topných fólií je jejich minimální tloušťka – jen cca mm. Díky tomu topné fólie umožňují suchou montáž elektrického podlahového topení pod laminátové nebo dřevěné plovoucí podlahy.

Vážení zákazníci, zboží expedujeme bez omezení. Při úhradě zásilek na dobírku kurýrovi není možné platit v hotovosti, ale pouze platební kartou (plošné opatření přepravců). Folie se rozvine po tepelné izolaci v souladu s navrženým plánem pokládky, vyrovnají se jednotlivé pásy (nesmí se vzájemně překládat) a zajistí v dané poloze proti posunutí pomocí lepící pásky.


Zásadně se folie nepokládá přes dilatační spáry a také pod stabilně zabudované vybavení. Detailní popis produktu. Topné kabely Fenix s nižším výkonem se využívají u přímotopného systému a pokládají se do lepícího tmelu přímo pod nášlapnou plochu s hustší roztečí topných kabelů. Pro trvalé vytápění je nejvhodnější a nejpoužívanější systém mírně akumulační (poloakumulační) s pokládkou topných kabelů s vyšším výkonem do 5cm betonu. Fenix Ecofilm SET-jsou elektrické topné fólie pro podlahové vytápění nebo doplňkové vyhřívání podlahy v sadě pro svépomocnou instalaci bez mokrého procesu.


Již z výroby jsou topné fólie Fenix Ecofilm SET-opatřeny konektory a dvěma připojovacími studenými přívody délky m. Topné folie pro stropní vytápění Vytápění je založeno na stejném principu, jako sálavé panely ECOSUN, tj. Proti sálavým panelům ECOSUN však fólie pracují s podstatně nižšími teplotami (cca až ºC), rozloženými do větší plochy – jedná se tak o výrazně komfortnější systém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky