středa 17. ledna 2018

Výchozí revize elektro

Dovolte, abych vám představil soukromou firmu LEDzone s. Revize elektro provádíme na zařízení s napětím do 35kV. Výchozí a pravidelné revize elektro. Dále nabízíme výchozí a pravidelné revize elektroinstalace zdvihacích zařízení dle platných norem.


Pokud ale provozujete nějakou firmu, jsou pravidelné revize elektroinstalace pro vás povinné.

Rozlišujeme revize výchozí , ty se provádí před zapojením elektrických rozvodů a spotřebičů do elektrické sítě nebo po montáži hromosvodu a revize pravidelné. Po provedení elektroinstalace vám revizní technik vystaví revizní. Se závadami, jejichž důsledkem by mohlo být porušení bezpečnosti.


Elektro revize je podkladem pro kolaudaci u postavených a objektů. Cena elektrorevize dohodou. Eelektrorevize výchozí - nová elektroinstalace či elektro zařízení.


Elektrorevize pravidelná (periodická) se provádí během. Revize tlakových zařízení, Revize plynových zařízení.

Ověřuje se tak funkčnost a bezpečnost předmětných elektrických zařízení. Pravidelné revize jsou revize elektrických zařízení, která již v provozu jsou. Revize si můžeme rozdělit na výchozí ,pravidelné a mimořádné. Provádějí se pravidelně po uplynutí.


Je vyžadována při kolaudaci objektu, při novém připojení objektu k distribuční sítí, při uvedení elektrického zařízení do provozu. Pokud jsem to dobře pochopila, tak se revize elektro v bytech dělat nemusí. Není-li předložená, je tato revize provedená v rozsahu výchozí revize v souladu s ČSN.


Orgán zabývající se kontrolou provádění revizí se nazývá inspekce práce a její. Stavební práce, elektro práce a dodávka zálohovaného. Naší specializací jsou revize el. JIP, ARO, zdravotnické el.


Pro nové odběrné místo, kde bude umístěn elektroměr, je zapotřebí výchozí revize elektroinstalace odběrného místa PRE nebo ČEZU. Při předložení této revize elektro a Vaší přihlášky k odběrnému místu Vám bude osazen elektroměr. Přesná a konkrétní specifikace p ředm ětu revize elektrické instalace.


Případn ě co p ředm ětem revize nebylo nebo co nemohlo být revidováno. Poznámka: Tento bod je jak pro revizního technika, tak i pro provozovatele za řízení d ůležitý ve smyslu spln ění požadavk ů pro provedení revize ! Elektrická zařízení, které nemohou být bez napětí po celou dobu rekonstrukce, lze během této rekonstrukce provozovat bez ověření výchozí elektro revizí.

Naše firma provádí výchozí i pravidelné elektro revize bez omezení napětí včetně prostorů s nebezpečím výbuchu hořlavých par a plynů. Energetika – revize elektro VN. Nabízím provedení výchozí elektro revize např.


Pokud si zákazník přeje, provádím rovněž i pravidelné revize ( elektro revize je často požadována pojišťovnami v případech, kdy se řešení nějaká škodní událost). Revize je nutno opakovat v pravidelných intervalech podle typu prostředí a dalších parametrů. Neplnění této povinnosti může mít za následek nejenom tučnou pokutu, ale i ohrožení zdraví i života osob. Zajistím revize výchozí , pravidelné i mimořádné.


Součástí revize je vypracování zprávy o revizi. Pravidelná revize - revize provozovaných elektrických zařízení prováděná pravidelně ve stanovených lhůtách. A kromě výchozí elektro revize samotné se zvyšují požadavky také na revizní dokumentaci a hlavně na elektro revizního technika samotného. A stále více právnických subjektů také k novostavbám požadují provedení kvalitní a profesionální výchozí elektro revize.


Proto nezanedbávejte výběr svého revizního technika. Další mé služby - Poradenská činnost, kontroly, dohled a odborné vedení elektroinstalačních firem - Odstraňování revizních závad - Montáž elektrických zařízení – podle rozs. Potřebujete zajistit elektro revizi?


Obraťte se na nás, provádíme výchozí i pravidelné revize elektro v bytových a nebytových objektech. Je-li strojní zařízení přestěhováno na jiné místo, např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky