úterý 23. ledna 2018

Elektro procházka kolín

Vážení zákazníci , od 3. Změna se týká otevírací doby v pracovních dnech, sobota zůstává stejná Od 8. Vycházíme z dlouholeté zkušenosti a odborných znalostí v oboru elektroslužeb. Klademe důraz na kvalitu a Vaši celkovou spokojenost s našimi službami. Od počátku se zabýváme prodejem elektroinstalačního materiálu , svítidel a elektrospotřebičů.


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Navigovat.

Přihlašte se zdarma do našeho seznamu novinek a budete pravidelně informováni o našich nových produktech. Služby, která Vám rádi poskytneme. Naši specialisti Vám poradí s výběrem, financováním, opravami, pojištěním, zárukou. Specializovaná síť prodejen se širokým sortimentem elektro v Čechách, Moravě i na Slovensku.


Každý týden nový akční leták, doprava zdarma do km. Kontaktovat nás můžete na telefonních číslech, nebo vyplnit kontaktní formulář a my Vás co nejdříve kontaktujeme. Jakékoliv havárie jsou velmi nepříjemnou událostí, ale je dobré vědět, že naše společnost si s akutními problémy v elektroinstalaci ví vždy rady. Aktuální i úplný výpis firmy ELEKTRA KOLÍN s.

Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Prohlédněte si akční leták Expert elektro , pobočka Kolín , Benešova a ušetřete na vašem příštím nákupu elektroniky. Přidejte si Expert elektro Kolín , Benešova do oblíbených obchodů prostřednictvím tlačítka Přidat obchod do oblíbených. Strážce Nákupní seznam Spotřebitelské testy Obchodní centra Výrobci Éčka v potravinách Zajímavosti Můj účet Přihlášen. Najděte si svou prodejnu PLANEO, kde vždy dostanete tu nejlepší možnou kvalitu služeb od samotného prodeje až po případnou reklamaci.


VŠECHNA VOZIDLA DEZINFIKUJEME OZONEM, přístrojem AIRCOMATIC III, který zničí všechny mikroorganismy. Připojení (dobudování přípojek) nových elektro spotřebičů jako jsou bojlery, sporáky, myčky nádobí atd. PŘIHLÁŠKY K ODBĚRU ELEKTRICKÉ ENERGIE.


V Protonu najdete značkové domácí elektrospotřebiče, fototechniku, audio a video zařízení, výpočetní techniku, mobilní telefony nebo vybavení pro hobby a zahradu. Kolín - Kolín II) Chcete nakupovat elektro přímo z Vašeho domova? Pak neváhejte a navštivte náš e-shop. Nabízíme prodej domácích elektrospotřebičů.


Elektro PROTON, to jsou nejlepší ceny elektra! Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vaše poptávky a dotazy, které po zpracování předáváme firmám a institucím v našem katalogu. K cenám elektro -prací přistupujeme individuálně a to dvěma způsoby, ze kterých si může zákazník libovolně vybrat.


Informace o cenách poskytovaných služeb.

Půjčujeme stavební stroje a mechanizaci. Prodej a montáž plastových oken. Dřívější domněnka, že by Kolín měl jméno od Kolína nad Rýnem (Colonia), neobstojí. Přistěhovalci nemohli přijít odtu protože se řídili městským právem magdeburským a nikoliv norimberským.


Záhy se začalo říkat našemu Kolínu Starý a městu Nový Kolín. Starý Kolín zůstal pouhou vsí, nikdy nebyl opevněn. Zajišťujeme prodej i záruční a pozáruční servis domácích spotřebičů. OKAY – Nízké ceny vždy vítězí!


Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky