čtvrtek 11. ledna 2018

Dakon krnov

Dakon - vyrábíme tradiční české kotle na tuhá paliva a elektrokotle. Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov. Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost. Dakon uvedl na trh nové automatické kotle pro spalování. Proč se musí provádět kontroly kotle?


Vážení zákazníci, náhradní díly dodávané firmou Bosch. Obecně je akumulačním ohřevem míněné. Máte doma jeden z našich kotlů na pevná paliva nebo.


Nejbližší kontakt naleznete pomocí jednoduchého vyhledávače. Tímto se stal Dakon členem největšího topenářského koncernu v Evropě. Získání Dakonu výrazně rozšířilo možnosti expanze.


Bosch Termotechnika Česká republika zahrnuje v oblasti tepelné techniky značky Buderus, Dakon , Junkers a Bosch. Krnov , Ve Vrbině Česká republika tel. DAKON lze připojit k otopnému systému s přímým, akumulačním nebo smíšeným ohřevem, kdy kotel podle potřeby systém vytápí přímo nebo ohřívá topnou vodu v aku− mulačních nádržích. Elektrokotle DAKON lze instalovat také do otopných systémů s kotlem na pevná paliva. Konstrukce kotle je přizpůsobena pro zavěšení.


Pro vyhledání autorizovaného prodejce značky Dakon ve Vašem okolí použijte rychlý vyhledávač. Naše vyhledávání vám pomůže najít prodejního partnera. Pokud nebyl nalezen žádný záznam, zrušte filtr města a vyhledejte nejvhodnějšího partnera pomocí mapy. Kvalitní kotle od výrobce Dakon za příznivé ceny!


Přesvědčte se sami a prozkoumejte naší pestrou nabídku. Na této adrese naleznete pouze obchodní zastoupení pro Českou republiku, pro nákup a servis výrobků či náhradních dílů se prosím obraťte na naše prodejní a servisní partnery. Značka Dakon patří mezi přední výrobce kotlů na tuhá paliva, které se na Krnovsku vyrábí již více než let.


Jsme obchodní divize Dakon , dodáváme kotle pro vytápění a ohřev teplé vody na běžně používaná paliva. Nabízíme kotle na uhlí i dřevo a elektrokotle. Dále prodáváme stacionární a závěsné plynové kotle.


Poskytujeme záruční i pozáruční servis včetně prodeje náhradních dílů. Takto znělo hlavní motto tiskové konference pořádané společností DAKON dne 4. Pozvaní novináři se dozvěděli něco z historie, současnosti i výhledech do budoucna a zároveň měli možnost prohlédnout si oba výrobní závody. Aukro Sběratelství Faleristika Odznaky Ostatní. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných. Prodáváme i kotle na uhlí a dřevo a elektrokotle, stacionární a závěsné plynové kotle.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Jsme specialisté na konvenční a CNC obrábění především konstrukčních a nerezových materiálů, legovaných ocelí, barevných kovů i plastů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky