neděle 21. ledna 2018

Topná folie 12v

Topná folie 12v

Napětí 12V se používá pouze pro malé plochy - např. Většinu topných folií lze v případě potřeby ohnout až do průměru 4cm (tedy poloměru 2cm) - pokud v popisu výrobku, či návodu není uveden jiný údaj. Samolepicí, ohebná topná fólie je určena pro ohřev předmětů nejen s plochých tvarem.


Topná folie 12v

Bezpečné napájení 12V z baterie nebo adaptérem. Tepelný výkon 3W zaručí i zanedbatelné finanční náklady za provoz elektrické energie. Poskytují velkou variabilitu díky malé tloušťce a nenáročné instalaci (žádné kotle, topná tělesa, potrubí). Díky plošnému pokrytí, rychlosti náběhu a přesné regulaci nabízí maximální komfort. Nezpůsobují víření prachu ani vysychání vzduchu.


Mohou fungovat jako hlavní či doplňkový zdroj tepla. O nás Náš web Reference Stropní a podlahové vytápění. Topná folie parametry: TF-303DC12V , šířka 30cm.


Díky široké nabídky, vyberete požadovanou topnou folii podle tvaru a rozměru vyhřívaného objektu. Kč 4Kč bez DPH 5Kč 4Kč. W při 12V , tedy protéká proud 1A.


Základní podmínkou tedy je aby baterie nebo akumulátor byl určen pro vybíjecí proud 1A nebo vyšší. Tomuto požadavku vyhoví např NiMH AA aku. Doba po kterou bude fólie zapnutá určuje kapacitu baterie. C, velikost průměr 75mm, 0. Folie zahřívá zrcadlo a brání tak jeho zamlžení.


Na folii je nanesena tenká vrstva lepidla, kterým se folie nalepí na zadní stranu zrcadla. Přívodní kabel (délka 1m oválný průřez 5x3mm) je v místě napojení na folii opatřen plastovou krytkou (tloušťka 6mm) V místě připojení musí být pod zrcadlem vytvořen prostor pro krytku a vyvedení vodiče. Jako další bezpečnostní tepelná ochrana slouží samotná topná fólie.


Při akumulaci tepla a zvýšení teploty nad 1° C se topné fólie zničí a dojde k přerušení elektrického okruhu. Proto je nutné zajistit dostatečný odvod tepla. Topné folie jsou napojeny do termostatu metru dlouhým kabelem.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Elektrické topné folie ECOFILM jsou unikátním výrobkem určeným pro elektrické velkoplošné stropní nebo podlahové vytápění interiérů.


Hlavní předností je tloušťka topné folie – jen 4mm (!) a schopnost vyhřívat v celé ploše – tím je docíleného potřebného výkonu už při nižších teplotách. Vybírejte si Terarijní topidla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. CZ Náhradní díly pro nákladní vozy, servis a výroba tel. Mezi nejčastější způsoby použití topné folie patří elektrické podlahové vytápění, kdy si stavebník může zvolit různé způsoby montáže tohoto infratopení.


Topná folie 12v

Topné fólie HEAT DECOR lze instalovat suchou i mokrou metodou – přímo pod plovoucí podlahu, vinyl (klik systém), dlažbu nebo. Uhlíková infra-fólie neboli topná fólie je vysoce kvalitní produkt, který bude fungovat v téměř každém prostředí. Ideálně se hodí jako ohřev plochy se zvláštním důrazem na vytápění podlahy, stropů a stěn.


Akumulační celoplošné sálavé vytápění. Dá se říci, že kvalita zpracování ve spojení s širokou. Elektrická topná fólie pro dokonalou prevenci proti zamlžení zrcadla.


Topná fólie chránící zrcadlo v koupelně před mlžením. Fólie je na síťové napětí 230V a její zapínání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky