pondělí 8. ledna 2018

Protherm panther

Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. We pride ourselves in providing quality workmanship. Safety is our number one priority whilst providing a fast, reliable service throughout our contracts. Závěsné plynové kotle pro vytápění s průtokovým ohřevem teplé vody. Sortiment certifikovaného odkouření.


V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu. The heating boiler provides hot water through a three-way high performance valve. Protherm Panther KOV v. Electronic regulation of the e-bus ensures smooth power modulation, helping to save gas. Hukot kotle - zanesený výměník?


Woodturning - Rough edge to a vase ! Panther (12) KTO a (12) KOO Výrobní číslo kotle je vyznačeno na štítku, který je připevněn na přední ploše ovládacího panelu. V části „Návod k obsluze“ naleznete popis základních funkcí kotle i jak bezpečně zacházet s kotlem. Ponuka kondenzačných kotlov. Používame súbory cookies a technológie tretích strán na zapamätanie vašich preferencií, na meranie a analýzu používania našich webových stránok a na optim. W, Vienos funkcijos dujinis kondensacinis katilas PROTHERM Panther Condens KKO 9. Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. The installation with electric ignition and two heat exchangers optimally provides hot water and heating. Just click on the model or the Gas council number and the manual will download at the bottom of the page. After you have downloaded the manual double click on the download for the manual to open, if you want to save the download right click. Na tom pojistném ventilu jsou šipky na obě strany a teď mi nejde zavřít.


Protherm panther

No ten červený plast jde teď otáčet strašně lehce, jako by to bylo vymleté, ale když nejdřív to kolečko stlačím a pak se snažím točit, tak nemám šanci to ani o milimetr otočit. Náhradní díly na plynové kotle a elektrokotle značky PROTHERM. Dobrý den pane Ženíšku, na mém kotli mi neustale vyskakuje chyba F28. Nevíte, co by to mohlo být za chybu a jak ji odstranit? Děkuji Vám za jakoukoliv odpověď.


Kotol je plne pripravený na pripojenie zásobníka vrátane snímača teploty teplej vody a trojcestného ventilu. Voda v zásobníku je prednostne zohrievaná. Kotol na vykurovanie zabezpečuje teplú vodu cez trojcestný ventil s vysokým výkonom.


Elektronická regulácia e-bus zabezpečuje plynulú moduláciu výkonu, čím pomáha k šetreniu plynu. Nízkoteplotné plynové kotly PANTHER majú ekvitermickú reguláciu (riadenie kotla je možné podľa vonkajšej teploty). Regulácia teploty vykurovacej vody je automatická podľa aktuálnej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky