středa 24. ledna 2018

Instalatér jičín

Instalatér jičín

Instalatér pro Jičín a okolí. Díky mnohaleté praxi v oboru vám mohu nabídnout kvalitní vodoinstalatérské služby a poradenství. Pracuji v okrese Jičín a okolí (30–km – Královéhradecký kraj), případně dle dohody. Provádím montáže, opravy, rekonstrukce a údržbu systémů topení, rozvodů vody a plynu.


Poskytuji kvalitní a rychlé služby za přiměřenou cenu. ZITOS - Pavel Šorm - instalatér , topenář Jičín a okolí. Již více než let se specializujeme na profesionální služby v oborech VODA - TOPENÍ - PLYN - KANALIZACE - CENTRÁLNÍ VYSAVAČE. BAŽANT LUBOMÍR - INSTALATÉRSTVÍ. Projděte si kompletní seznam našich nejlepší instalatéři Hořice i okolí hodnoceno od komunity StarOfService z Jičín - Královéhradecký kraj.


Chcete vědět, kdo je v top 100? Rádi Vám poradíme, vybereme nejlepší řešení, zařídíme realizaci a. Služby v oblasti vytápění, projekty, energetické audity, vyřizování žádostí o dotace na ekologický zp. Harrachov , Jičín , Turnov , Liberec, Jablonec n. Nis Mladá Boleslav ,Nová Paka.


Instalatér jičín

Díky dlouholetým zkušenostem v odvětvích instalatér , topenář, montáž a servis kotlů, solární systémy, kanalizace a plyn jsme připraveni poskytnout rychlé a kvalitní služby. Provádíme jednak bežné práce pro domácnosti, ale také. Nabídky práce z celé ČR – denně aktualizováno.


Pošlete svůj životopis a najděte si nové zaměstnání. Volná pracovní místa instalatér. Hlavním zaměřením firmy je instalatérská a topenářská činnost. Spustili jsme nový E-Shop pro registrované montážní a instalatérské firmy.


Instalatér jičín

Nový Jičín , okres Nový Jičín. Požadavky: Řidický průkaz - B. Státní zkoušky svařování plynem - výhodou. Osvědčení o montáži plynového zařízení - výh. K tomu, abysme mohli tyto činnosti provozovat máme vybavenou dílnu moderními přístroji, které pravidelně obnovujeme a současně investujeme do nových technologií tak, aby naše práce byla vždy perfektně odvedená a předaná v dohodnutém termínu.


Nabízíme řešení pro kotle, rozvody, topení, plyn, vodoinstalace a další služby. Najděte si práci, která Vám dá to co chcete — RealJob. Pokud Vás žádná pracovní nabídka v regionu Jičín nezaujala, můžete zkusit okolní města. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Luboš Truneček - Aquaplyn, VYKOM - servis a revize plynových zařízení, Oleksandr Zadorozhniy,. Zavolejte vždy když Vás něco trápí.


Opravy realizujeme okamžitě. V případě havárie přistavíme servisní vozidlo obratem. Zvolíš-li tento obor, budeš se učit nejen sestavovat rozvody vody, plynu, topení a kanalizace, ale také tyto systémy propojovat, nastavovat řídící systémy.


Rekonstrukce KRAMOLIŠ, Jan Krayzel,. Vaše poptávky a dotazy, které po zpracování předáváme firmám a institucím v našem katalogu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky