pondělí 22. ledna 2018

Plynové průtokové ohřívače vody

Nehrozí tak možnost vyčerpání zásoby teplé vody , jako tomu je u zásobníkových ohřívačů vody. Nevíte jaký plynový průtokový ohřívač vody si vybrat nebo máte technickou otázku? Příprava teplé vody v malých množ stvích a nepravi-delném čase odběru je nejlépe řešena plynovými prů-to kovými ohřívači. Hlavními přednost mi průtokových ohřívačů je jejich nenáročnost na prostor, ekonomický provoz a jedno duchá obsluha.


V takových případech je ohřev vody s využitím průtokového ohřívače hospodárným řešením. Uživatel platí pouze za množství ohřáté vody , kterou. Expanzomat Aquamat Příslušenství.


Ohřívače jsou zároveň velmi kompaktní a Vy tak ušetříte ve svém bytě nebo rodinném domě spoustu drahocenného místa. Obliba plynových zásobníkových ohřívačů vody v době neustále se zvyšující ceny elektrické eneregie stále roste, protože plyn v porovnání s cenou elektrické energie vychází stále mnohem výhodněji. Vyplatí se především tam, kde je menší nebo nárazový odběr vody. K zajištění pohody např.


Protherm Panda inteligentní systém plynulé modulace. Ohřívač díky systému snímačů dokáže okamžitě reagovat na změnu průtoku vody. Junkers WR 11-P poslední kusy Ohřívač vody miniMAXX s… Výkon: - 1kW. Väčšina plynových bojlerov má možnosť prestavby na propan - butanové plynové flaše. Prestavbu a inštaláciu ohrievača musí vykonať osoba s. Plynové zásobníkové ohrievače vody.


Tradiční průtokové ohřívače vody známé také jako karmy Zobrazit. Moderní provedení volně stojících a vestavných plynových krbů. Sortiment klimatizačních jednotek s tepelným čerpadle.


Plynové průtokové ohřívače vody

Existují i plynové průtokové ohřívače. Do výkonu kW nemusí být vybaveny odvodem spalin, pokud jsou v dostatečně velké místnosti a neslouží pro sprchu nebo vanu. Při používání průtokového ohřívače pro ohřev vody do sprchy nebo vany je nutné zajistit při podlaze přívod čerstvého vzduchu.


Zapnutí je možné až po vyvětrání místnosti. Ohřívač je vybaven pojistkou proti přehřátí vody a nepotřebuje připojení na elektrickou energii 230V pro zajištění provozu. Výměník ohřívače je z měděného plechu bez obsahu olova, regulace od firmy Junkers. Vodní armatura je z plastu odolného proti usazování vodního. Ohřívače vody Junkers jsou zároveň velmi kompaktní a Vy tak ušetříte ve svém bytě nebo rodinném domě spoustu drahocenného místa.


Plynové průtokové ohřívače vody

Průtokové ohřívače vody plynové. Teplá voda rychle, spolehlivě a hospodárně. Všechny nabízené varianty pracují na energeticky úsporném průtokovém principu: studená voda je po otevření vodovodního kohoutu ohřívána během svého průtoku přístrojem (karmou). Na výběr máte elektrické a plynové ohřívače vody , které lze dále dělit na tlakové (pro více odběrných míst) a beztlakové (jedno odběrné místo). Odborné poradenství a servis.


Možnost dopravy zdarma. Vše pro topení a čerpadla. HydroCompact sníží Vaši spotřebu elektrické energie!


Díky širokému modulačnímu rozsahu dokáže tento účinný průtokový ohřívač přizpůsobit množství plynu tak, aby požadovaná dávka vody byla ohřívána pouze tehdy, kdy je skutečně potřeba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky