středa 24. ledna 2018

Elektrický průtokový ohřívač vody tlakový

Elektrický průtokový ohřívač vody tlakový

Typicky je průtokový ohřívač vody montován do chat, chalup, dílen, garáží a různých řemeslných, nebo průmyslových provozů. Díky minimálním tepelným ztrátám je vysoce efektivní a úsporný, ovšem jen za. HAKL MKje TLAKOVÝ elektrický průtokový ohřívač vody s elektronickým řízením. Rádi Vám vypracujeme ekonomické a hospodárné řešení ohřevu vody na klíč dle Vašeho požadavku. Inteligentní a úsporný ohřívač vody pro více odběrných míst.


Tlakové elektrické průtokové ohřívače vody jsou konstruovány pro jedno nebo více odběrných míst. Krom bojleru je ještě beztlakový a nebo tlakový průtokový ohřívač vody. Ohřívače vody ) Hodnocení produktu: 1. K beztlakovému průtokovému ohřívači vody musíte mít speciální baterii na pouštění teplé nebo studené vody. Kdežto na tlakový průtokový ohřívač vody zapojíte přímo do normální baterie na přívod teplé vody.


Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku. Kompaktní tlakový průtokový ohřívač vody Dražice HA-DR T 1(kW) vhodný pro jedno odběrné místo.


Při výběru beztlakového ohřívače je nutné pořídit speciální beztlakovou baterii. Je dokonalým zdrojem teplé vody pro rozvod s mnoha odběrovými místy v rodinných domcích, bytech, sociálních zařízeních. Seznámení se s tímto návodem umožní správnou instalaci a využití zařízení, zajišťující dlouhodobou a nezávadnou funkci. Průtokové ohřívače vody Eliz, Stiebel Eltron, Hakl. Elektrické topné těleso je součástí.


Stupeň krytí ve standardu IP 25. Funguje při hodnotě napětí 2V. Ať už se pro něj rozhodnete jako pro hlavní ohřev vody či pouze doplňkový, nešlápnete vedle.


Sháníte levný průtokový ohřívač vody na chatu či chalupu? Za jeho výrobou stojí proslulá společnost Dražice, která je známá svým důrazem na kvalitu a bytelné provedení. Odolný vůči korozi a usazování vodního kamene. Možnost použití nad i pod odběrné místo.


Popis: elektrický průtokový ohřívač vody - tlakový. Rozměr (ŠxVxH) 20x16xcm. Bojler Dražice To litrů TO10UP. Lze použít jako tlakový , např. V dnešní době je ale oblíbenější spíše elektrický průtokový ohřívač.


Elektrický průtokový ohřívač vody tlakový

Vyberte si průtokové ohřívače vody přímo od výrobce. Teplota vody je řízena elektronicky a zaručuje stabilní výstupní teplotu až do limitu výkonu topného článku. Malá forma a moderní design přístroje se hodí ke každému umyvadlu a je ideální pro okamžité.


Malá velikost ohřívače, snadná instalace, jednoduché ovládání s možností skrýt ohřívač například ve skříňce pod dřezem či umyvadlem. Tento plynový průtokový ohřívač zdobí kompaktní rozměry, moderní design a množství praktických vlastností. HAKL MKje TLAKOVÝ elektrický průtokový ohřívač vody s elektronickým řízením. Lze jej dodat se speciální nízkotlakou vodovodní baterií, která se montuje na.


Vybírat můžete nejen z nízkotlakých (ME), ale také z. Podle čeho vybrat nejlepší elektrický ohřívač vody ? Titanové elektrické ohřívače jsou velmi odolné k úpravám bazénové vody chlorem i elektolízou. Každý ohřívač je vybaven topnou patronou z titanu, spínacím termostatem s tepelnou pojistkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky