čtvrtek 25. ledna 2018

Junkers kondenzační kotel

To znamená, že kotel Junkers obchodník nezakoupí u výhradního dovozce pro ČR, ale doveze jej například z Polska. Někdy Vám to dokonce přizná a uklidňuje Vás, že je to přeci výrobek pro evropský trh a tedy stejný. Kondenzační kotle Junkers a Bosch.


Jejich konstrukce umožňuje využít to teplo, které u klasických kotlů odchází bez užitku ve spalinách. V nabídce naleznete kotle určené jen k vytápění a kotle kombinované s ohřevem vody. Velmi kvalitní výrobek a navíc za rozumnou cenu, to je nový kondenzační kotel Junkers Cerapur Compact. Jak název napovídá jedná se především o rozměry, které kotel předurčují pro menší byty, kde není místa zrovna nazbyt.


Jedná se o zařízení, které svou konstrukcí umožňuje snížit spotřebu plynu až o. Pro ty, co už doma kotel Junkers mají, máme další dobrou zprávu. To znamená, že nemusíte řešit velké stavební úpravy a stačí vybrat pouze vhodnou variantu pro Vaši domácnost. Spolehlivě a účinně Vašemu domovu zajistí vytápění a teplou vodu a zároveň Vám pomáhá šetřit energii. Oproti výpočtové hodnotě unikne spalinami tepla, kotel vysálá a kondenzát odvede tepla.


Dodatečně využitelných je tedy zhruba tepla. Předpokladem je dokonalá technologie využívající uzavřenou spalovací komoru, přetlakové spalování a speciální kondenzační výměník. Co dělá značku Bosch v oboru tepelné techniky tak výjimečnou?


Důležité informace k odkouření Junkers. Proto je originální odkouření připraveno tak, že některé díly obsahují onu přírubu napojení. Kliknutím na níže uvedený odkaz Odeslat, v souladu se zákonem č. Poptejte novinku u naší firmy se slevou 15.


Junkers ZWB 24-DE Cerapur compact plynový kondenzační kotel hmotnost kg, CerapurCompact zajišťuje vytápění a ohřev vody na vysoké úrovni. S výkonem pro vytápění a přípravu teplé vody až kW dokonale pokryje potřeby Vaší domácnosti. Ukázka funkce kondenzačního kotle a tvorby kondenzátu při teplotě 42stupňů u podlahového topení. Plynový, závěsný kotel JUNKERS CERAPURCOMPACT ZSB 14-DE je kotel kondenzační.


Kotle CerapurCompact jsou vybaveny energeticky úsporným oběhovým čerpadlem a splňují tak nové legislativní směrnice a nařízení EU týkající se prodeje zdrojů tepla pro vytápění a přípravu teplé vody. Ten probíhá s využitím deskového výměníku. Mezi klady kotle patří ErP ready a také hodnota jeho celkové účinnosti, která činí až 10. Teoretická účinnost je udávána 1. Vysoká kvalita, fascinující design a jednoduchá obsluha - plynové kondenzační kotle Bosch mají co nabídnout. Kotel plynový závěsný kondenzační Junkers ZSB 24-DE CerapurCompact - ERP kW.


Nejlepším příkladem toho je nový plynový kondenzační kotel CerapurSmart. Plynový kotel Junkers CerapurCompact ZSB 24-DE 25kW, automatická kontrola spalování pro bezpečný provoz a nízké emise, nová elektronická jednotka Bosch Heatronic. Firma Bosch Termotechnika, obchodní divize Junkers uvedla na trh plynový závěsný kondenzační kotel CerapurAcu Smart ZWSB 30-4A , s intergrovaným zásobníkem TV o objemu litrů. Výkon kotle pro vytápění je plynule regulován v rozsahu až kW a při ohřevu teplé vody až kW. Závěsný kondenzační kotel pro vytápění, - kW, barva bílá, bez expanzní nádoby, ErP třída: A 74.


Kam padne kondenzační kotel jako ulitý? Nejmodernějším způsobem spalování zemního plynu pro účely vytápění je topení pomocí kondenzačního kotle. Díky speciální konstrukci dosahují kondenzační kotle účinnosti až 1 - u klasických plynových kotlů je to okolo. Do této doby byly byty vytápěné pomocí kamen na uhlí.


Centrum Serwisowe Junkers -Dariusz Lewko Recommended for you. Plynové kondenzační kotle s ohříváním vody v externím zásobníku znamená, že pitná voda není ohříváná přímo v kolti, ale v zásobníku, který se nachází vedle kotle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky