pondělí 15. ledna 2018

To 20 dražice

Může pracovat v tlakovém nebo beztlakovém systému, ovšem v tlakovém systému může zásobovat více odběrových míst. Nádoba smaltovaná ocel. Objem litrů dostačuje i pro sprchu nebo více umyvadel. Možnost využití nízkého tarifu elektrické energie (noční proud) Antikorozní vrstva nepodléhá důlkové korozi v prostředí tvrdé a chlorované vody: Vysoce kvalitní izolace Covestr. W Technický list Použitie : Určený pre viac odberných miest Ideálny pre kuchyne, kúpeľne, sprchy, alebo pre všetky miesta vzdialené od centrálneho zdroja TÚV Vhodný pre použitie na pitnú vodu Vhodný pre dvoj až trojčlennú rodinu Určený pre inštaláciu nad umývadlo, nad drez a pod.


Elektrický bojler o reálném objemu litrů. Rozměr (ŠxVxH) 50x60xcm. S mechanickým ovládáním. Ohrievač s oceľovou smaltovanou nádobou a zaujímavým dizajnom spoľahlivo zásobí teplou vodou jedno alebo viac odberných miest - sprchu, umývadlo a drez. Stupeň ochrany ve standardu IP 44.


Funguje při napěti o 2V. The figures for these measures are set out in Table 2. Kraunamos nuotraukos- Kodas: TO-20. Pasiteirauti apie prekę. Kompaktný elektrický ohrievač vody vhodný pre jedno alebo viac odberných miest. Môže pracovať v tlakovom alebo beztlakovom systéme, v tlakovom systéme však môže zásobovať viac odberových miest.


ELECTRIC ACCUMULATION WATER HEATER. Water heater with enamelled reservoir and interesting design is capable of reliable hot service water supply to small premises with one shower, wash-basin and kitchen sink. TO-Water Heater pdf manual download. It may work in pressure or pressureless systems.


More take-off points may be connected in pressure systems. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Spoľahlivo zásobí teplou vodou jedno alebo viac odberných miest – sprchu, umývadlo a drez. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup.


To 20 dražice

Vážení zákazníci, vzhledem k omezením spojeným s rozhodnutím vlády o prevenci šíření Koronaviru COVID-může docházet k prodlevám s vyřizováním objednávek. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Dražice TO – srovnání cen na internetu. Tlakový ohrievač TO objem 20l.


Charakteristika ohrievačov. DRAŽICE TO popis, recenze, obchody. Spolehlivě zásobí teplou vodou jedno nebo více odběrných míst – sprchu, umyvadlo a dřez. Lze použít pro více odběrných míst. Teplotu je možno nastavit v rozsahu 5-°C.


To 20 dražice

Obsahuje jištění proti zamrznutí. Velmi nízké tepelné ztráty. Ohřívač s ocelovou smaltovanou nádobou a zajímavým designem spolehlivě zásobí teplou vodou jedno nebo více odběrných míst – sprchu, umyvadlo a dřez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky