úterý 9. ledna 2018

Ventilační klapky

Ventilační klapky

Nabízíme ucelený ventilační plastový systém VentilaPlast. Kruhové a hranaté potrubí, tvarovky všech velikostí a druhů. V oblasti digestoří pro domácnosti spolupracujeme s firmou Faber a Cata. V naší nabídce je kompletní program digestoří a příslušenství těchto společností.


Ventilační klapky

Ventilační hlavice umožňují odvětrání odpadního systému. Přivzdušňovací hlavice umožňují přisávání vzduchu do systému a zároveň se zavírají v nepřítomnosti podtlaku (nedochází k šíření zápachu ven z odpadního systému). Díky automatické regulaci průřezu ventilačního kanálu zajišťuje přísun optimálního množství vzduchu do místnosti, zaručuje zdravé mikroklima v podkroví a také úsporu energie. To znamená, že při silnějším větru dochází k plynulému zavírání klapky.


Tím se zabraňuje průvanu. Pomine-li silný vítr, klapky se zcela automaticky opět více otevřou. V této skupině zboží najdete kruhové zpětné klapky , regulační a těsné uzavírací klapky.


Ventilační klapky

Jako novinku jsme zařadili regulátor průtoku vzduchu RMA 125. V této nábídce naleznete ventilační hlavice a přivzdušňovací klapky k sanitárním systémům. Jsou vyrobeny z trvanlivého materiálu PP. Při propojování dvou kusů potrubí využijete zpětnou klapku, Plastové zpětné klapky najdete na Palmat. V systému odvětrání doporučujeme kombinovat ventilační turbíny Lomanco a malé axiální ventilátory.


K regulaci odvětrání pomocí ventilační turbíny je vhodné použít regulační mřížky na výstupech v bytě. Hmyz i prach zůstanou venku. Vyzkoušejte unikátní technologii VELUX, která funguje na způsob mikroventilace. Mechanické regulační vzduchové klapky pro vzduchové a ventilační potrubí.


Nyní i elektrické regulační vzduchové klapky. Vzduchové klapky mechanické i elektro. Klapky ECOGATES jsou dále vybaveny elektronickou proudovou ochranou, gumovou mebránou pro samočístící funkci a magnetickými koncovými spínači. Je možné i mechanické otevření resp.


Klapky jsou určeny pro vnitřní použití na podtlakovou část potrubí. Filigránní ventilační klapka heroal W VF. Větrací klapka TCje určena pouze pro horní umístění - nad sklo.


Vnitřní profil je perforovaný a nahrazuje síť proti hmyzu. Prodáváme zpětné klapky PVC pro vzduchovody. Součástí štěrbiny je klapka, která je mechanicky ovládaná čidlem vlhkosti. Zpětné klapky se používají pro vzduchotechnické potrubí k zamezení průvanu.


Poloha klapky určuje množství přiváděného vzduchu, který vstupuje. K zamezení vniknutí drobných živo-čichů jsou opatřeny pozinkovanou mřížkou. Jsou konstruovány tak, aby v zimním období usměrňovaly nasávaný studený vzduch ke stropu. Video z montáže - odvětrání výrobní haly FERMATA a. Turbíny jsou opatřeny mechanickou uzavíratelnou klapkou pro zamezení úniku tepla v zimním období. Tělo a list vzduchové klapky jsou vyrobeny z pozinkovaného ocelového plechu, list je vyztužen.


ELEKTRODESIGN ventilátory spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky