středa 10. ledna 2018

Okc 160 ntr hv

Okc 160 ntr hv

Stacionární nepřímotopný zásobník teplé vody vhodný pro instalaci pod závěsné kotle. Zásobník má vstup a výstup všech médií horním víkem a má přiložený vypouštěcí ventil. The height from the bottom edge of the heater to the end of the pipe inlet and outlet. Ohřívač je napojen na externí teplovodní zdroj s max. Ohřev zajišťuje výkonný spirálový výměník.


This video is unavailable. Informační listy Informační listy. The high-quality heating vessel is made from special thick metal sheet and is coated with nickel-free enamel. Together with magnesium anode, it ensures the long-term service life of the storage tank.


Siekdami užtriktinti sklandų svetainės veikimą mes naudojame slapukus. Santehnika Ūdens sildītāji, boileri Ūdens ātrsildītāji. Drazice OKC 1NTR HV najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Popis OKC 1NTR Nepřímotopné ohřívače k postavení na zem v objemech 100–2litrů se smaltovanou nádobou a. Dražice OKC 1NTR BP. Rozteče kotevních šroubů výrobce zachovává po celou dobu historie výroby pro snadnou výměnu vysloužilých ohřívačů.


Je možno také dokoupit závěs na rozteč kotevních šroubů 3mm. Teplotní rozsah 0-stupňů Celsia. Pasiūlymų Akcijos, atsiliepimai Surask pigiau ir sutaupyk! Nákup bez rizika: dní na vrácení. Ohrievače vody) Hodnotenie produktu: ().


Kvalitná oceľová nádoba ohrievača je vyrobená zo špeciálneho silného plechu a vybavená bezniklovým smaltom. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Nepřímotopný smaltovaný ohřívač postavení na zem pod závěsný plynový kotel nebo vedle něj. Ohřev TUV celoročně topnou vodou z plynového kotle. A termékkel kapcsolatban kérdéseit tegye fel szakértő kollégáinknak, akik állnak rendelkezésére.


Covid-- Doručování do vyšších pater, uzavřených prostor a do míst s vyšším počtem lidí není možné. HV - horní vývod) Vyhotovení ohřívačů: Nepřímotopné ohřívače v objemech 100– 1litrů se smaltovanou nádobou a výkonným výměníkem k postavení na zem pod závěsný plynový kotel. Szakértő kollégáink segítenek a felmerülő kérdések megválaszolásában. Saját érdekében ellenőrizze a tartozékok teljességét. Indirect heaters with volumes between 100– 1litres with enamelled vessel and high performance heat exchanger designed to be placed on the floor under the suspended gas boiler.


Paprastai pristatome per 2-d. Novější řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů k postavení na zem v objemech 100–3litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním nebo od typu 2litrů dvěma výměníky pro ohřev TUV z externího zdroje nebo kombinaci různých zdrojů. Charakteristika ohřívačů Provedení ohřívačů. A Drazice indirekt tárolókkal jól jár! A kerámia fűtőbetétnek köszönhetően rendszereinkben minimális a vízkőképződés és a belső korrózió.


Hosszabb élettartam, alacsonyabb energia felhasználás, széles típusválaszték - kattintson és nézze meg most az OKC 1és hasonló termékeinket! Perkant internetu šios grupės prekes gerokai sutaupysite. Kombinuoti vandens šildytuvai.


Okc 160 ntr hv

Zásobníkový nepřímotopný ohřívač vody o objemu 1l, vhodný pro svislou instalaci. Zásobník nemá vlastní zdroj tepla, ale je připraven na připojení k externímu zdroji (kotel, solár, krbová vložka).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky