středa 17. ledna 2018

Kotel opop h 416 eko

Kotel H 4EKO jsem použil jako náhradu za původní kotel H 41který po letech začal téct. Trochu mi sice vadilo,že bylo nutné upravit vstupní i výstupní potrubí,ale již první zkušenosti s provozem nového kotle ukázaly,že se jedná o velice dobrý kotel ,který překonává starou H 4ve všech parametrech. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Má stejné připojovací rozměry jako starší kotle typu H4. OPOP H 4EKO -U – český návod.


Kotle na dřevo H4EKO-D se stejnými připojovacími rozměry jako měly starší typy kotlů H(H41H4a H424).

Zplynovací kotle na dřevo H4EKO-D jsou novinkou na trhu určeny pro spalování velkých kusů dřeva. Ekologické kotle na pelety, peletky, ocelové, litinové kotle a kamna OPOP. Opop H 4EKO -U Kotel na uhlí. Kotel na uhlí H4EKO má nejnižší výkon na našem trhu bez omezení unikátních vlastností kotle na uhlí, jakými jsou vysoká účinnost s maximálně efektivním využití paliva kotle na uhlí, a splnění emisních limitů pro emisní třídu. Na trhu je k dostání ve výkonech od až do kW, s hořákem ve výkonech 2-kW, podle potřeby zákazníka.


Díky kombinovanosti nabídne možnost. Dále je možnost pěkného H4z blízkého okruhu. Ve výtečném stavu, žádná zprohýbaná a vyhořelá plechovka.


Připojení na vodu i připojení komínu je u opopŮ H41414stejné, H4má připojení jiné, pro novou instalac.

Abyste dosáhli dobrého fungování kotle, je nutné ho napojit na komín s odpovídajícím tahem. Jedinečnou kvalitou a nízkými provozními náklady splňují kotle na dřevo a uhlí H4EKO požadavky uživatelů, kteří preferují úsporné vytápění nebo potřebují jednoduchý… Celý popis. Kotel jsem též osadil automatickým roštováním, abych nemusel kotel obsluhovat, jen přikládám. Ráno zatopím (trvá to cca 3min., zapaluji propanbutenovým hořákem) a naložím plnou násypku. Pokud jsem naložil na noc a kotel byl na pokles (zavřený) vydrželo.


Tento kotel H4EKO -U je konstruován pro spalování hnědého uhlí. H4ECO-U se řadí do skupiny kotlů s ručním přikládáním. Kotel H4EKO -U splňuje požadavky emisní třídy na hnědé uhlí, je součástí programu kotlíkové dotace (nutností je akumulační nádrž). Takže z komína nic černého nejde, ani když je uhlí méně kvalitní a přiměřene prachové.


Můj starý Hs kostkou byl naprosto v pořádku, ale. Používáním tohoto webu s tím souhlasít. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kč Topení Kotle Kotle na tuhá paliva.


Kotel na uhlí H4EKO -U pro ruční přikládání s výkonem 16kW, který splňuje přísná kritéria ekodesignu, díky kterým je možné čerpat také na tento typ dotace na kotle. Zplyňovací kotle na dřevo H4EKO-D jsou novinkou na trhu určeny pro spalování velkých kusů dřeva. Kotel na dřevo H4EKO -D je zařazen do programu KOTLÍKOVÉ DOTACE. Kotel je vybaven elektronickou řídící jednotkou, odtahový ventilátor zajišťuje efektivnější spalování a minimum popela, součástí kotle na dřevo je chladící smyčka.


Ocelový teplovodní kotel na uhlí, případně pelety řady H 4EKO je svou konstrukcí a povrchovou úpravou určen pro etážové i ústřední vytápění rodinných domků, nebo vhodných výrobních provozů s max.

A jak je na tom česká perla původem z Valašského Meziříčí dnes? Vydrží hořet při topení dřevem opravdu 4h a uhlím 8h? Jak se ten kotel vlastně reguluje, v návodu je to nějak divně popsané.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky