středa 17. ledna 2018

Vetraci mrizka do dveri

Větrací mřížky do dveří. S tím vším pomohou větrací mřížky do dveří. PVC mřížky všech druhů a velikostí. Instalace všech z nich je naprosto jednoduchá.


Stačí je vsunout do připraveného otvoru, případně dotáhnout šrouby.

S výběrem větracích mřížek do dveří rádi pomůžeme v naší poradně. Vyříznout otvor:445xmm Pro tloušku dveří - mm. Plastová větrací mřížka do dveří Dalap GP 3rozměru 3x 1mm v hnědé barvě je ideální pro vyrovnávání tlaků vzduchu v jednotlivých místnostech. Zároveň slouží pro nasávání čerstvého vzduchu, nebo naopak pro odvětrání potřebného vzduchu. Zboží Vám bude doručeno nejpozději do pracovních dnů od expedice zásilky.


Zásilky přesahující rozměr jedné strany 120cm jsou automaticky zasílány přepravní službou GEIS a cena dopravy je snížena na cenu. Covid-- Doručování do vyšších pater, uzavřených prostor a do míst s vyšším počtem lidí není možné.

Zamontování do dveří není v ceně rámečku. Vyrobíme vám větrací mřížku do dveří oboustrannou libovolného rozměru. DO POZNÁMKY NAPIŠTE POŽADOVANÝ ROZMĚR OTVORU VE DVEŘÍCH A RAL CLASSIC.


Obratem pošleme nabídku. Platí se při objednání před zahájením výroby. Dodání je do deseti pracovních dnů po připsání na náš účet. Oproti ostatním výrobcům je naše mřížka teleskopická, čímž začistí otvor ve dveřích. Mřížka do stěny a dveří AF9pro proudění vzduchu mezi dvěma místnostmi.


Slouží pro přívod a odvod malého množství vzduchu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Například větrací mřížky se síťkou, větrací mřížky do PVC potrubí, větrací mřížky do dveří nebo větrací mřížky s gravitační žaluzií v kovovém i plastovém provedení. Tím to ale ani zdaleka nekončí. Bude determinováno Doručení.

VĚTRACÍ MŘÍŽKA - ventilace do dveří. Bezfalcové dveře se skrytými panty. Posuvné dveře do pouzdra. Aktivní plocha 200cm (1se zavíráním).


Rozměr mřížky je: šířka 2x výška 1mm. Jedná se o příplatek k Vámi objednaným dveřím. Poslední aktualizace let před. Seřadit podle: Nejstar ší.


Pro přívod a odvod malého množství vzduchu. Uchycení pomocí rámečku GR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky