čtvrtek 18. ledna 2018

Topidlo gamat

Umožní Vám vytápět především takové místnosti, ve kterých nelze umístit topidlo z nejrůznějších důvodů pod oknem nebo nelze vyvést odtah spalin přes zeď. Popis modelu Gamat 473. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Komínový system přes zeď (trubka v trubce) a a přívod plynu souhlasí se stávajícím stavem-nemusi se předělávat. Plynové topidlo gamat 47 vykon6kw naZP, zánovní stav, málo používané.

Ideální do prostorů o objemu do 90m3. Při výměně nového topidla GAMAT 4za starý typ GAMAT 4(kus za kus) ušetříte za montáž. Odtah řešen systémem dvěma trubkami nad sebou. Vhodná náhrada za GAMAT 461. Ušetříte čas a peníze ! Vyčištěny seřízeny a odzkoušeny přip.


Topidlo pasuje na původní výdech. Termočlánek pro topidlo Gamat 461.

Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. Návody MORA a MORA TOP.


Plynový průtokový ohřívač vody Mora PO 370. Naše společnost se specializuje na servis plynových spotřebičů (především značek Mora, Gamat a Karma) a nabízí také instalatérské služby. Konvekční kamna Gamat So výkonu kW. Jedná se o spotřebič s otevřenou spalovací komorou, určený k připojení ke komínu s přirozeným tahem, spalovací vzduch se přivádí z místnosti, v níž je umístěn.


Tato topidla jsou určena pro vytápění jak obytných místností, tak i nebytových prostor, skladů, dílen atd. Plynová topidla MORA jsou totiž opatřena systémem automatické regulace. GAMAT 4konvekční kamna pro odtah přes zeď, barva topidla, slonová kost černá mříž. Výhodou topidel GAMAT je identické.


Inzerát starší plynové topidla GAMAT 4v okrese Zlín, cena dohodou, od nabytek suran na Sbazar. Odolává teplotám pod bodem mrazu a nevyžaduje připojení k elektrické energii. Odtah spalin přes zeď je řešen systémem „trubka v trubce”.


Kompletní… 8Kč s DPH: 2. Svými rozměry VAFKY T odpovídají zástavbovým rozměrům topidel GAMAT - v případě náhrady si instalace vyžádá minimální stavební úpravy.

V případě ztráty plamene je potom bezpečnost zajištěna uzavřením přívodu plynu termopojistkou. Dostupnost: pracovních dnů. Dobrý den, máme doma vafky Gamat 4a teď se mi nějak nedaří je uvést do provozu.


KARMA GAMAT 3– český návod. Právě tehdy je na čase přemýšlet o výměně starého topidla za nové. Moderní modely Gamat dokážou díky lepším regulačním prvkům snížit účet za plyn až o ročně.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky