úterý 23. května 2017

Výfuková hlavice

Výfuková hlavice

Hlavice jsou z důvodu snadnější manipulace opatřeny. Umožňuje odvést znečištěný vzduch a zároveň zabraňuje vnikání vody do vzduchotechnického potrubí. Nejčastěji se umísťují na. Na e-shopu Vzduchotechnika. Náš e-shop funguje bez omezení.


Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Výfukové hlavice , Ventishop. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Je určena pro instalaci na střechu jako zakončovací díl vzduchotechnických tras.


Vnitřní trychtýř zachycuje dešťovou vodu a odvádí ji odtokovým kanálkem ven. Jedná se o tvarovku, proto se nasadí přímo na spiro, nebo hladké potrubí stejného průměru. Podrobné informace najdete v sekci Ke stažení. Konstrukce: materiál - pozinkovaný plech - zástrčné délky dle standardních rozměrů - plášť švově nebo bodově. Stříška na komín je opatřena mřížkou proti hmyzu.


Všechny informace o produktu hlavice VH - výfuková , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze hlavice VH - výfuková. Lievik vo vnútri hlavice zachytáva dažďovú vodu a odvádzaná je odtokovou hadicou von. Na vrchnej časti hlavice je pevne uchytené sito proti vniknutiu vtákom a nečistotám (listy zo stromov), ktoré by mohli upchať odtokovú časť hlavice. Tieto sú spracovávané na základe oprávneného záujmu našej spoločnosti.


Plášť ve tvaru kuželů je spojen s hrdlem šrouby s distančími podložkami, které kolem hrdla vytváří štěrbinu pro odtok napršené vody. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Uvnitř pláště je vložka kuželového tvaru se stříškou, spojená s pláštěm přinýtovanými žebry. Střešní hlavice jsou koncovým vzduchotechnickým elementem, který je určen pro přívod a odvod vzduchu.


Standardně je z vrchní části opatřena pozinkovaným sítem s oky 19x19mm, které zabraňují vniknutí cizích předmětů zejména do odtokového otvoru. Vzduch je vyfukován nátrubkem směřujícím nahoru. Zabrání se tak kontaminaci vzduchu z okolí.


Vyfukování je tak účinné, že můžete nainstalovat vstup čerstvého vzduchu v bezprostřední blízkosti hlavice , bez zvláštních. Střešní halvice VH je konstruována jako venkovní přívodní kus pro přívod běžných i průmyslových rozvodů vzduchu. Může být použita i jako výfuková hlavice. Tento obchod používá cookies a další technologie, abychom mohli zlepšit Vaš zážitky na našich stránkách.


Výfuková hlavice

Ochranná výfuková hlavice Dalap CAGI 1slouží k zakrytí vzduchových rozvodů shodného průměru na střeše. Pokud potřebujete… Skladem ks, do středy 22. Dostupný v dalších průměrech Ø 1mm.


Střešní výfuková hlavice VHO1slouží jako zakončovací kus pro rozvody vzduchu. Zamezí vniknutí drobného ptactva do potrubí. Najde široké uplatnění u spojení, kde nejsou zvláštní požadavky na těsnost.


Je vyrobena z pozinkovaného plechu s náběhovou hranou pro snazší montáž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky