úterý 2. května 2017

Tungový olej na dřevo

Je vhodné ředit terpentýnem či pomerančovým olejem. TUNGOVÝ OLEJ nanášajte pomocou štetca, hubky alebo handričky. Nanášajte len toľko oleja, aby sa olej vpil do povrchu bez vytvorenia olejovej vrstvy.


Lesklé škvrny na hrčiach (sukoch) a prebytočný olej odstráňte ešte pred zaschnutím (asi po min) špongiou alebo suchou handričkou. Náter podľa potreby viackrát zopakujte. Vyznačuje se vynikající odolností - nejlepší ze všech přírodních olejů.

Ne nadarmo se mu proto říká Král mezi. Barvy, laky na dřevo ) Hodnocení produktu:. Tungový olej na dřevo Orient je vhodný jak na nové, tak již dříve impregnované dřevo. Dřevo vytvrdí a je vhodný i na venkovní nátěry.


Vynikající na zátěžové plochy - kuchyňské linky, podlahy, stoly, okna atd. Světlicový olej - dřevo téměř nezabarví. Vhodný na nábytek, obložení, dekorativní předměty atd. Jedná se o 1 přírodní produkt.


Olej se získává z ořechů čínského stromu Aleurites fordii.

Díky svým jedinečným vlastnostem a dokonalé ochraně dřeva je tento olej známý pod pojmem quot;dřevěný olej quot;. Olej proniká velmi hluboko do struktury dřeva, po zaschnutí vytvrdne. Dřevo je pak velmi odolné proti opotřebení, vyniká jeho struktura a odpuzuje vodu.


Tyto cookies jsou nezbytné pro fungování webových stránek a nemohou být v našich systémech vypnuty. Obvykle se nastavují pouze jako reakce na akce, které jste vynaložili, což představuje požadavek na služby, jako je nastavení předvolby ochrany osobních údajů, přihlášení nebo vyplňování formulářů. Tungový Olej nanášajte pomocou štetca, hubky alebo handričky.


Lesklé škvrny na sukoch a prebytočný olej odstráňte ešte pred zaschnutím (asi po min) špongiou alebo suchou handričkou. Na nové drevo aplikujte 2x. Obzvlášť dôkladne napustite.


Tekuté oleje a vosky pro ošetření nábytku Remmers (Wohnraum Öl), PNZ (Vosk na dřevo W, Olej na pracovní desky), Scandiccare ( Olej na nábytek) Oleje na zahradní nábytek a pergoly Bondex (Exotic Oil), Colorex (Orient), Remmers (Pflege Öl), Scandiccare ( Olej na zahradní nábytek, Pergolový olej ). Belinka - Olej na dřevo - tungový 5L. Také označovaný jako čínský (dřevní) olej. V Číně již po staletí používán pro odolné ochranné nátěry dřeva, včetně zaoceánských lodí. Bývá označován jako nejlepší oxidativně zasychající olej. Doporučován pro exteriérové aplikace.


Na povrch by sa malo vyliať dostatočné množstvo oleja a následne ho rovnomerne rozotrieť. Kondenzace na skleněném nádobí nezanechává na ošetřeném povrchu skvrny. Umí vytvrzovat napuštěnou vrstvu dřeva.


Rychle vysychá a hodí se i na zatěžované plochy kuchyňských pracovních desek či stolových desek, ale i na podlahy.

Snižuje praskání a kroucení dřeva, zvýrazňuje kresbu dřeva a chrání před vlhkostí a. Správně ošetřený dřevěný povrch je voděodolný, má hedvábný lesk a časem nežloutne. OBI olej na dřevo Express je rychleschnoucí, přírodní speciální olej pro údržbu dřeva. Ideální pro první ošetření a údržbu dřevěného nábytku pro vnitřní i venkovní použití. Vhodný pro všechny rozměrově nestálé druhy dřeva, jako např.


Oleje a vosky na dřevo v e-shopu HORNBACH. Pokud si chcete pořídit oleje a vosky na dřevo , pak jste u HORNBACHu na správné adrese. Podívejte se v klidu on-line na oleje a vosky na dřevo , následně si váš vysněný odstín oleje nebo vosku na dřevo objednejte v e-shopu HORNBACH s doručením přímo k vám domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky