středa 31. května 2017

Dezinfekce klimatizace wurth

WURTH ČISTIČ A DESINFEKCE KLIMATIZACE 300ml od 3Kč - Heureka. This feature is not available right now. Please try again later. V přístroji díky výboji vzniká ozón, který má vysoce dezinfekční účinky.


Dezinfekce a čištění klimatizace aneb klimatizace může být nebezpečná!

Pak je důležité vědět jak správně používat a čistit klimatizaci automobilu. Udělejte něco pro své zdraví. Chcete-li se přihlásit pomocí telefonního čísla, zadejte mobilní telefonní číslo, které jste ověřili při registraci. Návod na vyčištění klimatizace pomocí jednorázového spreje.


Pokud jste své mobilní telefonní číslo ještě neověřili, použijte přihlášení pomocí čísla partnera a po přihlášení ověřte své mobilní telefonní číslo v části My Account (Můj účet). Trávíte za volantem vašeho vozu hodně času?

Likviduje rušivé zápachy Dlouhotrvající učinek díky receptuře KENA s antibakteriálními ionty stříbra Působí preventivně proti bakteriím, plísním a houbám. Doporučujeme čistit a dezinfikovat klimatizační jednotku (výparník, ventilační otvory atd.) nejméně jednou ročně. Německé asociace pro hygienu a mikrobiologii (DGHM). Ekologická chladiva R134a a moderní přístroje značky wurth zaručují profesionální úroveň čištění a plnění klimatizace.


Veškeré práce navíc máme hotové v krátkých termínech – základní servis klimatizace trvá přibližně minut podle objemu náplně a závady systému. V katalogu nemáme podrobnější informace o WURTH Sprej na klimatizace. Spolehlivě odstraňuje choroboplodné zárodky, bakterie a plísně. Würth DEZINFEKČNÍ SPREJ NA KLIMATIZACE. Liqui Moly Čistič klimatizace ve spreji 2ml.


Včetně aplikační hadičky Cena za KS. DEN BRAVEN Čistič klimatizace 400ml aerosolový sprej. Tak jsem dnesk koupil a pouzil dezinfekci klimatizace.


Ahoj chtěl bych se zeptat jeslti nekdo nevíte kde se pod motorem nachází kondezační potrubi z klimatizace ? Zkouška účinnosti dezinfekce byla provedena dle směrnic pro zkoušku a hodnocení procesů chemické dezinfekce. Servisní zařízení v sobě kombinují možnosti údržby a diagnostiky klimatizací motorových vozidel.

Dlouhodobý dezinfekční a čisticí účinek v „místě vzniku“ – Proniká i do. Obsah 100ml Návod k použití: Vypněte klimatizační jednotku a ventilaci. Speciální čistící prostředek k čištění a dezinfekci klimatizačních zařízení motorových. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Wurth , BG dekarbonizace motoru. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Aukro Auto-moto Náhradní díly a příslušenství pro osobní vozidla Chlazení. Další podrobnosti Vám sdělí Váš obchodní zástupce.


Tento postup je demonstrován na automobilech značky VW, u jiných značek jde o stejný postup, ale umístění jednotlivých prvků je rozdílné ! Nutné je vysušit výparník, abychom odstranili zbytky vody. Inzerát WURTH dezinfekční sprej na klimatizaci v okrese Cheb, cena 199Kč, od CitroenRapoo na Sbazar. Popis: Pokud vás cokoliv zajímá, neváhejte se na cokoliv zeptat.


Diagnostické přístroje, teploměry servisní vybavení. Věděli jste, že klimatizace potřebuje pravidelný servis? Nevyčištěná klimatizace v autě vytváří ideální podmínky pro růst bakterií a plísní.


Odborníci doporučují minimálně dvakrát do roka klimatizaci pořádně vyčistit a vydezinfikovat. Klimatizace – servis a dezinfekce. Provádíme oborné doplnění klimatizace včetně servisu klimatizace na moderních přístrojích. Při zapnutí klimatizace v autě nás častokrát překvapí nepříjemný zápach, systém je zanesený mikroby a vše dýcháme.


Interiér vozu čistíme ozónem Ose 1 dezinfekčním a dezodoračním výsledekem. Proto je velmi důležité nezanedbávat dezinfekci klimatizace ! Nyní si můžete klimatizaci vydezinfikovat sami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky