středa 31. května 2017

Odsavač pilin

Odsavač pilin

Stroje slouží k odsávání prachu, pilin , třísek, špon, atd. Svojí tuhou konstrukcí naleznou uplatnění v malých a středně velkých provozech. Nová konstrukce odsávání dosahuje vysokého výkonu při nízkých provozních nákladech. Odsávač pilín Güde GAA 50. Odsavač pilin ADAMIK FT403SF.


Odsavač pilin

Výhodou je větší filtrační plocha a objem odpadních vaků. ODSAVAČ PILIN S MIKROFILTRAČNÍM NÁSTAVCEM LAGUNA BFLUX 1. Součástí odsavače je metrová odsávací. ODSAVAČ KDR 8prachu, pilin a hoblin KDR 8je určen k odsávání dřevního odpadu od většiny dřevoobráběcích strojů bez zbytečného odvětrávání tepla. Možnost připojení až čtyř strojů.


D řevoobráběcí stroje produkují dřevěný odpa ať už ve formě pilin , hoblin nebo třísek. Objednejte si u nás odsavače pilin , které Vám dodáme rychle a spolehlivě. Nebojte se objednávat naše zboží přes internet, vše je řádně zabaleno aby bylo co nejvíce ochráněno před poničením. Nabízíme kvalitní odsavače pilin značky ACword včetně příslušenství. Praktický odsavač , určený k odsávání pilin , třísek a hoblin během řezání nebo obrábění dřeva.


Odsavač pilin

Pokud potřebujete do vaší dílny opravdu výkonný odsavač pilin , Scheppach HD takové nároky dokáže splnit. Motor o výkonu PS dokáže nasát opravdu velké množství vzduchu, který je širokým vstupem o průměru 1mm přiveden do sběrného vaku. Díky jeho objemu 1l máte zaručeno, že ho nebudete muset vysypávat. Má možnost rychlého připnutí nového prázdného vaku.


Podvozek vám umožní snadnou přepravu po dílně nebo výrobní hale. RT-VE 5A Einhell Red tak snadno. Díky svému všestrannému využití si nalezl cestu do řady soukromých i firemních dílen a garáží, zejména k odsávání dřevoobráběcích strojů. Průměr sací příruby 150mm.


Odsavač pilin

Díky jejich využití vaše dřevo zpracujete maximálně šetrně a všechen odsátý odpad můžete okamžitě znovu použít. Pro větší komfort a zejména pro ochranu zdraví pracovníků truhlářských dílen, je nezbytnou součástí odsavač pilin a prachu. Své uplatnění nachází v malých až středně velkých provozech, kde je pro dokonalý, konečný výsledek výrobku nutné odsávání prachu a pilin. Systém silného proudění vzduchu zajišťuje. Přečtěte si více informací.


Nechte pole prázdné, chcete-li najít všechny produkty, nebo vložte část názvu, chcete-li najít konkrétní produkt. ODSÁVACÍ ZAŘÍZENÍ „NEFILTRUJTE VZDUCH PLÍCEMI“ Firma ADAMIK nabízí odsávací zařízení rozdělené do kategorií dle použití. Základní řada FT xxx SF tvoří klasické pytlové odsávače navržené pro odsávání třísek a pilin v truhlářských provozech. Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Jistě využijete i funkci Breeze pro super tiché vysávání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky