pondělí 8. května 2017

Ria vložky

Ria vložky

S vůní a jemně hedvábným povrchem tě nic nerozhodí, ať jsi doma nebo venku. Hodnocení produktu:. PERIOD LIFE HACKS FOR BACK TO SCHOOL! What to do when you get your period at school?


Ria vložky

Ria vložky mají nabídku o něco menší, avšak dostačující. Osobně jsem si oblíbila především vložky Ria Odour Neutraliser, které mají jemnou vůni a účinně pohlcují nepříjemný zápach charakteristický. Jsou tenké a na dotek příjemné.


Jemné póry na speciálním povrchu odvádějí vlhkost ihned do nitra vložky a zajišťují tak příjemný pocit sucha. Ultra tenké savé jádro absorbuje. Obvykle se používají na konci menstruace, kdy již není krvácení tak silné a žena tzv. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Slipové vložky s Obláčikový razbou Ria.


Intimky, nebo-li slipové vložky , jsou tenké vložky , které jsou speciálně uzpůsobené pro každodenní nošení. Máme vložky - výběr necháme na vás. Jemná netkaná textilie společně s ražbou a anatomickým tvarem zajišťuje pocit bezpečí při nošení, který je podpořen širokým lepicím pruhem. Vložky a tampony Ria nyní na notino. Nakupujte drogerii online z pohodlí domova!


Kdy používat vložky Ria Intim. Díky speciálnímu savému jádru jsou vložky tenké pouze mm. Drážky na povrchu spolehlivě a. V nabídce máme několik typů dámských hygienických potřeb, ať už jsou to slipové vložky a intimky pro jemné krvácení, nebo hygienické vložky pro silnou periodu. V LékárnaHARTMANN najdete oblíbené menstruační vložky a tampóny Ria včetně vložek Nova a Moneta. Hygienické vložky značky Always.


Ria vložky

Ria jsou dámské hygienické vložky , které se vyznačují jemným povrchem a kvalitou. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Dále také řada Ria Slip, což prémiové s příjemným měkkým povrchem. V našem sortimentu najdete několik řad Ria vložek - Classic, Normal, které patří mezi standartní a ověřenou kvalitu.


Prémiové slipové vložky Ria díky tenkému savému jádru bezpečně pohlcují tekutinu a rovněž pachy. Výrobky RIA jsou vyvíjeny s ohledem na vaše maximální bezpečí a jedinečný komfort, a to jak během menstruace, tak mimo ni. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jejich příjemný měkký povrch je šetrný vůči pokožce a zajišťuje každé ženě. Popis Díky bočním drážkám je tekutina spolehlivě odváděna. Vylepšené absorpčné jadro, ochrana pred zápachom, jemná povrchová vrstva – to sú vložky Always alebo Ria.


Ria Ria Dámské hygienické vložky bez křidélek Air Active Normal Duopack ks pro ženy. Extra savé jádro poskytuje komfort a pocit bezpečí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky