pátek 19. května 2017

Kotel na drevo

Kolik stojí a kdy se kotel na dřevo vyplatí? Vše se dozvíte v tomto článku. Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo. Kotel na dřevo, pelety nebo uhlí?


Existují varianty jako je kotel na černé a hnědé uhlí, kotle na klasické dřevo, nebo kotle na odpadový materiál v podobě pelet.

Moderní variantu představuje kombinovaný kotel na tuhá paliva, který dokáže kombinovat více tuhých paliv. Zplynovací kotel na dřevo - typ DCxxS(X) Ekologické zplynovací kotle na kusové dřevo. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle , nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle. Zplyňovací kotel na dřevo Attack DPX Standard má nízké provozní náklady díky vysoké účinnosti spalování a zároveň šetří naše životní prostředí. Hledáte správný kotel na kusové dřevo?


Jeden z nejdůležitějších faktorů při výběru kotle na kusové dřevo je výběr optimálního výkonu. Výkon kotle by měl odpovídat velikosti tepelných ztrát objektu, které Vám přesně vypočítá projektant.

Zde platí jednoznačná zásada. Pořídit si kotel , který bude topit. Kotle na pelety Veissmann. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Emisní třída ekodesing.


Možnost včetně spuštění a zapojení. Servis revize a uvedení do provozu. V posledných rokoch sa hlavne po nedávnej “plynovej kríze” dostávajú znova do popredia kotly na drevo spolu s kotlami, ktoré využívajú ako zdroj paliva takzvané nové zdroje energie. Jedná sa napríklad o kotly na pelety, alebo kotly na brikety inak známe aj ako splyňovancie kotle , prípadne kotle na biomasu. Topný peletový kotel se vyznačuje vysokou spolehlivostí a dlouhou životností.


S úvahami o pořízení kotle z hlediska druhu tuhého paliva souvisí i volba mezi manuální a automatickou obsluhou. Méně peněz za kotel bez jakékoli automatiky znamená časté přikládání.

Například automatické kotle na dřevo mají zásobník paliva s podavačem. Automatické kotle mají prakticky všechno. Ten ovládá automatická regulace, která samočinně řídí. U klasických kotlov na drevo externý zásobník nie je potrebný, prikladá sa ručne priamo do kotlovej pece.


Energetickým zdrojom je drevo , ktoré sa v kotle premieňa na teplú vodu rozvádzanú do rozvodov kúrenia. V prospech kotla na drevo však jednoznačne vraví cena. Preto pokiaľ máte dostatok miesta na uskladnenie paliva pre kotol na drevo , rozhodne je to jedna z možností, ktorú by ste mali zvažovať. Kotolňa rodinného domu po rekonštrukcii technikmi BOTO Enviro. Inštalovaný kotol na biomasu BUSINESS.


Na všechny tyto kotle je možné získat. Na rozdíl od kotle na peletky a brikety topný systém na kusové dřevo neumožňuje automatické dávkování. Oslovilo Vás tohle video? Komfortní poloautomatický provoz kotle , nízká spotřeba paliva, výhodná cena. Vyrábíme a dodáváme kvalitní kotle na pelety, zplyňovací kotle na dřevo a interiérové kotle (krbová kamna s výměníkem), které patří ke špičce na Evropském trhu.


Naše kotle vynikají nejen automatickou obsluhou, vysokou technickou úrovní, bezkonkurenční životností, ale hlavně minimálními provozními náklady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky