čtvrtek 18. května 2017

Hadice vzduchotechnika

D-FLEX hadice 75mm standard - modrá. Kč (bez DPH) Nejprodávanější. Flexibilní hadice pro vzduchotechnické instalace. Náš tip Nejprodávanější Skladem.


Hadice vzduchotechnika

V této kategorii naleznete hadice pro odsávání vzduchu, horkých plynů, chemických výparů a to: hadice typu PUR, Klin a hadice PVC. Kvalitní potrubí a hadice pro rozvod vzduchu. Ideální potrubí i pro vedení ve špatně přístupných prostorech. Tepelná i hluková izolace.


Z naší nabídky hadic pro odsávání si vybere každý. Je jedno, zda potřebujete velmi lehkou vzduchotechnickou hadici pro odsávání prachu, hadici na hobliny, plastové granuláty nebo hadici na těžká abraziva. Naše nabídka zahrnuje vzduchotechnické hadice z PVC, PU a dalších moderních materiálů. Vzduchotechnika vhodná pre každý Váš projekt (293) Vzduchotechnika vhodná pre každý Váš projekt.


Hadice vzduchotechnika

Vitajte v overenom e-shope iVENTILA. Odsávací hadice pro vzduch a prach jsou vhodné především pro běžnou ventilaci a odsávání ve všeobecných aplikací v průmyslu a vzduchotechnice, odsávání jemných pilin, hoblin, prachu s vysokými nároky na flexibilitu hadice. Polyuretanová hadice - Lehká verze. Odsávání a transport prachu, pilin, granulí, drtí a dalších abrazivních materiálů, par rozpouštědel, chemicky agresivních sypkých látek a všude tam kde jsou kladeny vysoké nároky na mechanickou odolnost hadice.


Jsou to ještě hadice , když jsou z kovu? Spýtajte sa na čokoľvek. Výfukové hadice kovové dodáváme v provedení pozink nebo nerez. Z našej ponuky hadíc na odsávanie si vyberie každý. Je jedno, či potrebujete veľmi ľahkú vzduchotechnickú hadicu na odsávanie prachu, hadicu na hobliny, plastové granuláty alebo hadicu na ťažké abrazíva.


Naša ponuka zahŕňa vzduchotechnické hadice z PVC, PU a ďalších moderných materiálov. Spojovací matriál slouží k jednoduchému spojení hadic a příslušenství pro stlačený vzduch. Jako spojovací materiál můžeme použít spojky, rychlospojky či šroubení v nástrčném systému nebo s převlečnou maticí. V této skupině zboží najdete veškeré potrubí, tvarovky a další komponenty potřebné k přívodu, nebo odtahu vzduchu.


Můžete si vybrat vzduchovod z pozinkovaného plechu, plastový, anebo ohebnou hadici pro rozvod vzduchu, například tepelně a hlukově izolovanou. Spirálová profi hadice na vzduch v modrém provedení 10m, 5x8mm Profi hadice na vzduch vysoké kvality, dodávaná včetně spojek. Hliníková hadice Semi DEC (někdy též Compadec, Flexline aj.) Základní jednovrstvá hadice bez izolace, standardní délka po roztažení 3m. Hadice je měkká, takže nepraská a lépe snáší např. Hliníková vícevrstevná hadice Flexair (někdy též Aluflex, Aluline aj.) Vícevrstvá hadice pro vzduchovody vyrobená z hliníku a polyesteru, vyztužená ocelovým vláknem.


Hadice vzduchotechnika

Používají se pro centrální větrání společně s potrubními ventilátory. Ohebné potrubí a flexibilní hadice. Snadná instalace, je možné je protáhnout již hotovým podhledem.


Naše firma působí ve svém oboru již bezmála let. Zabýváme se výrobou, prodejem a kompletní dodávkou vzduchotechnických zařízení pro výrobní haly, prodejní plochy, restaurace, nemocnice a samozřejmě také pro běžné domácnosti, kde pomáháme vytvářet zdravé a komfortní prostředí pro život. V naší nabídce flexibilního potrubí naleznete hadice od renomovaných evropských a světových výrobců.


Nabízíme hadice z AL, PU, PVC a dalších materiálů, které je možné dodat v antistatických, tepelně a hlukově izolovaných, elektricky vodivých, těžko hořlavých provedení, odolných proti vlhkosti, hydrolýze a hnilobě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky