čtvrtek 4. května 2017

Termostat fenix tft

Návod k obsluze na programovatelný dotykový termostat FENIX TFT pro elektrické podlahové topení, stropní vytápění a nástěnné topné panely a konvektory. Tento termostat lze použít. A programmable touch-screen thermostat suitable for electric radiant floor and ceiling heating. Features a large number of properties accessible via the simple interface of its touch-screen display – an easy and clear way of setting the required functions for the optimization of heating comfort and minimizing operating costs.


Termostat TFT (dotykový) Barevný dotykový displej, volitelná barva pozadí, CZ menu. Uživatelsky volitelné snímaní teplot - jen prostoru, podlahy, nebo obou hodnot, PWM regulace nebo pevná teplotní diference. Jak postupovat při prvním spuštění termostatu a jak jej spárovat s mobilní aplikací. Digitálny termostat TFT s dotykovým displejom.


TFT je digitálny termostat s dotykovým displejom a podlahovou sondou určený k regulácii podlahového kúrenia alebo priamovykurovacích závesných telies. Termostat je vhodný pre ovládanie obytných miestností, kancelárií a priemyselných zariadení. Ovládanie je jednoduché.


Termostat Fenix TFT Na této stránce Vám rádi zodpovíme dotazy, které se týkají elektrického podlahového vytápění Termostat Fenix TFT. Navštivte náš obchod elektrické podlahové topení. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Programovateľný dotykový termostat FENIX TFT. Farebný dotykový displej, voliteľná farba pozadia, CZ menu.


Digitalni termostat za regulaciju grejnih sistema Fenix. Užívateľsky voliteľné snímanie teplôt - len priestoru, podlahy, alebo oboch hodnôt, PWM regulácia alebo pevná teplotná diferencia. View online Installation manual for Fenix TFT Thermostat or simply click Download button to examine the Fenix TFT guidelines offline on your desktop or laptop computer. Dobrý den, rád bych se informoval, zda existuje možnost zaměnit stávající digitální termostat Fenix TFT za smart termostat. Tím by bylo možné ovládat elektrické topné fólie z aplikace v mobilu.


Termostat obsahuje čtyři přednastavené programy, režim dovolené, protimrazovou ochranu. Fenix TFT -je elektronický programovateľný termostat s dotykovým displejom s voliteľnou farbou pozadia. V menu je na výber jazykových mutácií. Vonkajší kryt termostatu je zložený z dvoch častí, ktoré môžete obmieňať pomocou dostupných krytov či rámčekov v rôznych farebných prevedeniach. Popis a vlastnosti produktu.


LCD Displej, digitálne nastavenie, protinámrazová ochrana pri 5st. C, spínancí prúd Usp=16A, teplota od °C do °C. Dotykový termostat Fenix TFT pro elektrické podlahové topení s displejem 8. Termostat vyniká kvalitou svého zpracování, jednoduchým ovládáním, příhodnou cenou a jedinečnou možností změny barvy podsvícení displeje. Termostat reguluje teplotu prostorovým čidlem a součástí balení je také podlahové čidlo pro další. Nový, vylepšený, dotykový termostat Fenix TFT pro elektrické podlahové topení s displejem 8. Snímanie teploty priestoru, podlahy, alebo obidvoch hodnôt súčasne, funkcia „inteligentný štart“.


Termostat fenix tft

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Integrovaným wifi modul pro připojení k domácí síti, vzdálené ovládání pomocí cloud serveru (aplikace pro iOS, Android), barevný dotykový displej, CZ menu. Fenix TFT Wifi Programovatelný digitální termostat s Wifi připojením.


PECIÁLNE VÝROBKY Vykurovacie vodiče a výrobky z vykurovacích vodičov pre špeciálne aplikácie: samoregulačné vodiče, vykurovacie vodiče pre betónovanie pri teplotách pod bodom mrazu, vykurovacie plachty D-MAT apod. Termostat Digital TFT WIFI FENIX TFT WIFI este un termostat digital programabil cu microprocesor CMOS, cu doi senzori de temperatura (ambient si pardoseala), cu trei moduri de setare a temperaturii: ambient, pardoseala, sau combinat ambient cu limitarea temperaturii in pardoseala.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky