čtvrtek 25. května 2017

Krbová vložka třístranná

Krbové vložky - třístranné. Počet vybranných produktů: 242. Oboustranné krbové vložky – s oblibou používané v případě, kdy má uživatel možnost krbovou vložku obsluhovat z chodby nebo technické místnosti – krbová vložka má prosklenou přední část a zadní část může být prosklená nebo plná.


Krbová vložka třístranná

Inovativní oplach skla a bezchybně čisté sklo. Vzduch je veden zády přes nahřívací komory. Ty zajišťují vyšší teplotu přivedeného vzduchu pro oplach skla a pomalejší jeho proudění. Třístranná krbová vložka s prosklením se hodí do prostorných interiérů, kdy je krb postaven směrem do místnosti. Máte tedy jedinečný výhled a současné sálavé vytápění směry.


Třístranné krbové vložky se začínají používat častěji, než dříve. HEAT s třístranným prosklením a výsuvnými dvířky. Akumulační a teplovzdušné krby jsou dnes nejžádanějším způsobem vytápění.


Bezchybně fungují v uzavřených stavbách akumulačních krbů s přídavnou akumulační masou. Krby a krbové vložky Kobok vyráběné na míru pro každého zákazníka v několika stovkých typů a modifikací. Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním, zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok. Díky širokému portfoliu produktů (teplovzdušné, akumulační, kamnové teplovodní krbové vložky) vyhoví potřebám standardních i nízkoenergetických domů. Získejte více informací o dokonalém systému spalování ECOplus!


Proč je ECOplus zatím ten nejlepší systém spalování, který byl u krbových vložek vyvinut. Bezroštové spalování umožňuje úplné dohoření paliva a zvyšuje účinnost hoření. Má externí přívod vzduchu o průměru 1mm, funkční regulaci přívodu primárního a sekundárního spalovacího vzduchu, kvalitní hluboký popelník s litinovým roštem a jednoduchou obsluhou, deflektor. Třístranná plynová krbová vložka B-FIRE 1High od belgického výrobce Stûv, respektive jeho nizozemské dceřiné společnosti TULP firemakers, potěší každého, kdo rád relaxuje u plápolajícho ohně, ale zároveň nechce mít starosti s přikládáním.


Krbová vložka třístranná

Zo širokej škály krbových vložiek Vám odprezentujeme ponuku krbových vložiek, ktoré sú na vysokom stupni kvality a cenovo dostupné. Teplovzdušné krbové vložky vytápějí, jak již napovídá název, ohřátým vzduchem. U nás najdete spoustu nejrůznějších typů teplovzdušných krbových vložek.


Pro lepší pohodlí při vašem výběru, si můžete vybrat vložky podle průměru, materiálu, nebo výkonu. Teplovzdušná krbová vložka široká, krbová vložka s výsuvem, výkon kW, moderní vzhled. VENEZIA 130P třístranná. Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.


Nový model dnes velmi oblíbených třístranných krbových vložek. Tentokrát nižší varianta, která lze volit ve dvou výkonových verzích kW nebo kW. Díky velkorysému prosklení si dokonale užijete hru živého ohně. Díky krbové vložce si doma můžete dopřát vlastní krb bez nákladných stavebních úprav.


Fórum, eshop, instalace kamen. V září a listopadu prodej kamen na splátky BEZ navýšení! Systém Double Spin, regulace primárního a sekundárního vzduchu jedním ovládacím prvkem. Do domu vám krby a kamna vnesou teplo a příjemnou atmosféru.


Vyberte si z široké škály materiálu a typu krbových kamen. Potřebujete krbová kamna s výměníkem nebo si je budete kupovat podle typu paliva? Velmi oblíbená jsou kamna na pelety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky