středa 24. května 2017

Ohřívač na čajovou konvici

Otvory na straně ohřívače se čajová svíčka zapaluje, vyměňuje a také zásobuje kyslíkem. Nejenom, že okouzlí vaše smysly díky svému jemnému designu s vintage nádechem, ale stanou se z nich i zajímaví pomocníci do každé. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Navíc vytváří skvělou atmosféru. Ohříváček z černé kameniny je určený pod konvici Theo, kterou pro. Ohřívací miska pod čajovou konvici Uprostřed ohřívače je velká díra pro umístění svíčky.


Pro ohřátí čaje stačí vložit čajovou svíčku do stojánku. Oboustranný poklop na čajovou konvici Premier Housewares Pretty Things. Britská značka Premier Housewares je ideálním pomocníkem do každé kuchyně. Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř.


Vyberte si konvičku na čaj, která bude dělat radost na vašem stole. Na výběr máte konvice keramické, skleněné, retro i kameninové. Stačí kliknout na FAVI. Z pití čaje si tak můžete udělat skutečný rituál. Umístěte do něj malou čajovou svíčku a postavte na něj čajovou konvici Theo ze stejné kolekce.


Díky svíčce se nejen udrží čaj horký, ale vytvoříte tak. Celokovový značkový ohřívač konvice z nerezového plechu. Skleněný ohřívač na čajovou konvici – Skleněné Skleněný čtvercový ohřívač.


Byl stvořen k doplnění čajové konvice Theo, která do něj perfektně zapadne! Stejně jako čajová konvice , je i ohřívač vyroben z černé matné kameniny s litinovou. Značkový kovový ohříváček pro čajové konvičky. Univerzální rozměr, který vyhovuje většině čajových konviček menšího objemu. Na nerezovém plechu je umístěna skleněná nádobka na čajovou svíčku.


Moderně vypadající ohřívač na čajovou konvici navrhlo pro dánskou značku Menu studio Norm Architects. Vhodné pro čajové konvice Küchenprofi například čajová konvice Yasmin. Keramický ohříváček na čaj světlý.


Ohřívač na čajovou konvici

Ohřívač na čajovou konvici Tea Heater Black Menu. Chaganely Vodu Doporučujeme připravit si čaj z čagy do litrové konvice, kterou dáte na ohřívač s čajovou svíčkou. Tím se udrží ideální teplota čaje v konvici a svíčka dodá čaji energii ohně.


Můžete tak čaj popíjet během dne. Litinový ohřívač pod konvičku je dokonalým přítelem pro pravé japonské servírování čaje. Chcete-li čaj udržet déle teplý, stačí dovnitř ohřívače vložit zapálenou čajovou svíčku (není součástí), která bude udržovat teplotu vašeho čaje stále ideální. Přidat na seznam přání Porovnat.


Ohřívač na čajovou konvici

Káva a čaj Kdo má opravdu rád kávu a čaj, hledá nejen dobré značky voňavých lístečků a tmavých zrnek, ale věnuje pozornost i nádobám, ve kterých bude svůj oblíbený nápoj připravovat, ze kterých jej bude pít a ve kterých si je třeba vezme i na výlet. Philippi Cubo ohřívač čajové konvice. Praktické řešení navíc umožňuje jednotlivé svícny umístit přímo pod čajovou konvici nebo na vrchní část, kde poté plní dekorativní funkci v podobě svícnu s několika. K vyzvednutí v Bonami výdejně.


Green Gate Alice (2) 4Kč 4Kč. Bezpečné doručení až domů a platba a. Kolekce Tea Passion je určena pro všechny milovníky exkluzivních čajových zážitků. Veškerý porcelán z této kolekce včetně praktických doplňků je navržen tak, aby co nejvíce umožnil rozvinout chuť i aroma čaje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky