pátek 26. května 2017

Olej na drevo

Olej na drevo

Tento internetový obchod se věnuje třem nejčastějším kategoriím povrchových úprav dřeva, při jejichž provádění je využíván olej na dřevo, případně olej na dřevo s přídavkem vosku ke zlepšení užitných i estetických vlastností povrchové úpravy. Doporučujeme ředit 5:pomerančovým olejem nebo terpentýnem ( na litr oleje 2ml pomerančového oleje). Po dalších dnech postupně nanášet 2-vrstvy. Vyskúšajte obľúbený ľanový olej na drevo , ktorý preniká do štrukúr dreva a chráni ho pred mechanickým poškodením či nepriaznivými poveternostnými podmienkami.


Ponúkame produkty s rôznym využitím od overených výrobcov - vyberte si oleje na drevo značky Belinka, Chemolak, Balakryl či Natrima a iné. PNZ Venkovní olej na dřevo. Má velké penetrační schopnosti, usazuje se pevně v kapilárách dřeva, přičemž nevytváří souvislý film. Tím poskytuje dřevu přírodní. Do tejto kategórie sme vložili všetky oleje na drevo , ľanový olej a tiež fermež napúštaciu, ktoré sú vhodné pre použitie v exteriéri.


Na povrchu dreva nezanechávajú žiadnu vrstvu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Váš prehliadač neakceptuje Cookies. Pre optimálnu funkciu a zobrazenie obsahu povoľte v nastavení prehliadača p. Nachádzate sa v kategórii olej na drevo a vosk na drevo. Narozdiel od laku, ktorý uzatvára póry dreva a má sklon k praskaniu a odlupovaniu, olej na drevo poskytne tomuto materiálu to, čo potrebuje - dýchať.


Lněný olej - čistý přírodní rostlinný napouštěcí olej na dřevo. Oleje a vosky na drevo. Lněný olej se již po staletí používal pro hloubkovou ochranu měkkých jehličnatých i tvrdých listnatých dřevin. V obytných prostorách s. Pokud si chcete pořídit oleje a vosky na dřevo, pak jste u HORNBACHu na správné adrese. Podívejte se v klidu on-line na oleje a vosky na dřevo, následně si váš vysněný odstín oleje nebo vosku na dřevo objednejte v e-shopu HORNBACH s doručením přímo k vám domů.


Má nízku viskozitu a tým hlboko preniká do dreva a chráni ho. Keďže sa neodlupujú, sú vhodné aj na terasy a podlahy. Je vhodný pre interiér aj exteriér. Vytvrdzovací olej na drevo dokonca tvorí odolnú povrchovú úpravu. V exteriéroch môžete olej a vosk použiť na ošetrenie altánku, terasy, dverí, okien a záhradného nábytku.


Olej na drevo

Drevo si vyžaduje pravidelnú ochranu a údržbu. Okrem farieb, lakov a lazúr možno na ošetrenie dreva povrchu použiť špeciálne oleje a vosky. Zároveň je však dobre vedieť, že hneď po použití a dokončení natierania olejom na drevo , treba handru, hubku alebo štetec namočiť do vody, umyť alebo spáliť. Určite nemôžete takýto predmet, ktorým ste nanášali olej na drevo nechať na slnku, je možné, že sa vznieti a narobí veľké problémy. Treba dbať na bezpečnosť.


Osmo, Remmers a Scandiccare máme skladem a za příznivé ceny! IMRICH MINÁRIK Ľanový olej na drevo 0. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Balakryl nabízí interiérový olej na dřevo na bázi přírodního včelího vosku.


Olej na drevo

Je určený k ochranným a dekorativním nátěrům dřevěných podlah, nábytku, schodů apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky