úterý 16. května 2017

Okce 100 ntr 2 2kw

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. MPa vestavné topné těleso do příruby 2. W Elektrický akumulační ohřívač pro postavení na zem Teplotn. Nepřímotopné ohřívače vody - stacionární 0. Novější řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů k postavení na zem v objemech 1–3litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním nebo od typu 2litrů dvěma výměníky pro ohřev TUV z externího zdroje nebo kombinaci různých zdrojů.

Ohřívač je určen k postavení na podlahu. Kvalitní ocelová nádoba ohřívače je vyrobena ze speciálního silného plechu a opatřena bezniklovým smaltem. W netiesioginio šildymo kombinuoti vandens šildytuvai turi. W kombinuotose boileriuose įmontuoti elektriniai kaitinimo elementai. Veškeré informace o produktu.


Drazice OKCE 1NTR 2kW najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu l, vhodný pro svislou instalaci. Stupeň krytí ve standardu IP 42. Funguje při hodnotě napětí 2V. The wiring diagram is attached to the tank on the side of the electric installation guard.


Connection, repairs, and wiring inspections may only be carried out by a company authorised to such activity. Elektrický stacionární zásobníkový ohřívač vody o objemu 1l, který je vhodný pro svislou instalaci. Výhřevná plocha spodního výměníku m2.


Mobilní aplikace Smart Bojler Mobilní aplikace Smart Bojler. Aplikace Smart bojler Vám umožní přístup k ohřívači vody OKHE SMART prostřednictvím Bluetooth. A Drazice indirekt tárolókkal jól jár! A kerámia fűtőbetétnek köszönhetően rendszereinkben minimális a vízkőképződés és a belső korrózió.


Hosszabb élettartam, alacsonyabb energia felhasználás, széles típusválaszték - kattintson és nézze meg most az OKCE 1és hasonló termékeinket! W greitaeigiai kombinuoti vandens šildytuvai yra vertikalūs pastatomi boileriai, kurių tūris yra 1– 3litrų. W vandens šildytuvai turi galingus šilumokaičius, leidžiančius greitai pašildyti vandenį nuo išorinio šilumos šaltinio.

W boileriuose vanduo yra. Характерная особенность - наличие спирального трубчатого. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vestavěné topné těleso do příruby , kW. Operating position – vertical. Indirect enamelled heater designed for suspension on the wall with volumes between 80–2litres.


The heater is connected to the external hot water source with the maximum temperature of 1°C and pressure of MPa. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Szakértő kollégáink segítenek a felmerülő kérdések megválaszolásában.


Keressen minket bátran és vegye meg kedvező szállítási feltételekkel és nagyszerű áron. Keskimääräinen asiakasarvio: Äänten määrä: 0. Yra sandėlyje Prekės. Keraminis šildymo elementas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky