pondělí 15. května 2017

Kondenzacni kotel

Tímto způsobem lze dodatečně získat až účinnosti. Teoretická účinnost je tedy 1. Oproti výpočtové hodnotě unikne spalinami tepla, kotel vysálá a kondenzát odvede tepla. Kam padne kondenzační kotel jako ulitý?


Nejmodernějším způsobem spalování zemního plynu pro účely vytápění je topení pomocí kondenzačního kotle. Díky speciální konstrukci dosahují kondenzační kotle účinnosti až 1 - u klasických plynových kotlů je to okolo. Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu.


Stejně tak je kondenzační kotel ideálním řešením v případě velkoplošných otopných těles. K tomu, aby pracoval s maximální účinností, totiž potřebuje topnou soustavu s trochu odlišnými vlastnostmi než běžný plynový kotel. Jednoduše řečeno, když vyměníme.


Kondenzacni kotel

Plynový kotel Protherm Gepard MOV je určený k zavěšení na stěnu. Jedná se o variantu s průtokovým ohřevem teplé vody a provedení odtahu je komínové. Ta znamená, že při spalování plynu probíhá chemická reakce.


Při ní vzniká voda v podobě páry. Ta společně s dalšími produkty hoření, zejména oxidem uhličitým, tvoří spaliny, které normálně unikají do ovzduší. Odebere tyto spaliny právě za pomoci.


Kondenzacni kotel

Kondenzace jich umí využít. The Western wall Heritage Foundation invites you to watch the Kotel cam live and online. The Kotel cam broadcasts the prayers area and the Western Wall.


Intergas kompakt solo HRE 12. Strategií společnosti Thermona je přijít každý rok s novým a nebo alespoň inovovaným kotlem. Díky této strategii se firmě daří držet na pozici předního českého výrobce plynových kondenzačních kotlů.


Nedávno byla na trh uvedena nová řada kondenzačních kotlů THERM 3 další novinka však rychle následovala - první stacionární kondenzační kotel THERM KDNS. ERP - kW patří do střední třídy kondenzačních kotlů. Kotel je jedinečným řešením v případě výměny stávajícího kotle – díky vyspělé kondenzační technologii dosahuje vysoké účinnosti při znatelné úspoře energie a omezení emisí. Topení plynem s sebou však přináší také řadu bezpečnostních rizik, a to zejména v případě, kdy má náš kotel už něco za sebou. Kromě pravidelných revizí, které bychom měli s naším kot.


Prodej, montáž i servis kondenzačních plynových kotlů. V této nabídce najdete plynové kotle určené pro byty a rodinné domy. Ať už hledáte vhodný kotel pro novostavbu, nízkoenergetický dům, byt nebo přemýšlíte o modernizaci topného systému včetně kotle, jsou pro Vás kotle THERM vhodným výrobkem.


I starý plynový kotel můžete nahradit novým ekologičtějším kondenzačním kotlem. Vysoká kvalita, fascinující design a jednoduchá obsluha - plynové kondenzační kotle Bosch mají co nabídnout. Díky vysoké energetické účinnosti významně přispívají k udržení nízkých nákladů na vytápění.


Jejich konstrukce umožňuje využít to teplo, které u klasických kotlů odchází bez užitku ve spalinách. Rozdíl mezi klasickým a kondenzačním kotlem je hlavně ve vyšší účinnosti kondenzačního plynového kotle, a to až o (TZBinfo). Nechybí mu chladící smyčka proti přetopení, automatické vypnutí nebo odtahový ventilátor pro čisté vybírání popela.


Velmi dobrý je také panel s elektronickou regulací. Kotel si snadno nastavíte pomocí několika prvků, včetně spalinového termostatu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky