pátek 19. května 2017

Vafky gamat

Umožní Vám vytápět především takové místnosti, ve kterých nelze umístit topidlo z nejrůznějších důvodů pod oknem nebo nelze vyvést odtah spalin přes zeď. VÁŠ PRODEJCE VARNÉ A TOPNÉ TECHNIKY HLEDAT. Plynová topidla KARMA , GAMAT , MORA PT , VAFKY , KARMA BETA. Košík je prázdný, pojďme ho naplnit!


V lednu proběhla revize. Včetně odkouření a mřížky na fasádu.

Popis modelu Gamat 473. Files are available under licenses specified on their description page. Tato topidla jsou určena pro vytápění jak obytných místností, tak i nebytových prostor, skladů, dílen atd. Topidlo KARMA GAMAT 473. Výhodou topidel GAMAT je identické provedení přívodu plynu a odtahového systému, takže při výměně starých topidel Gamat za novou řadu topidel GAMAT není nutné provádět žádné stavební úpravy.


Komínový system přes zeď (trubka v trubce) a a přívod plynu souhlasí se stávajícím stavem-nemusi se předělávat. Plynové topidlo gamat 47 vykon6kw naZP, zánovní stav, málo používané. Ušetříte čas a peníze ! Vyčištěny seřízeny a odzkoušeny přip.

Posouzení shody plynových topidel VAFKY byla provedena dle p edpis : Na ízení vlády. Sb, kterým se stanoví technické požadavky na spot ebi e plynných paliv. Prodám ks plynových topidel (vafek) v perfektnim stavu, typ FORON Gamat 46 jmenovitý výkon cca KW, odkouření přes stěnu. Vafky plně funkční, prodáváme z důvodu rekonstrukce objektu.


Návody MORA a MORA TOP. Plynový průtokový ohřívač vody Mora PO 370. Fakturační údaje GAMAT CZ a. Cesta k úspornějšímu topení a snadnější obsluze je v tomto případě usnadněna tím, že nejznámější výrobce (Karma Český Brod) uvedl na trh modernizovanou a úspornější řadu topidel Gamat , která úspěšně navazuje na dosavadní starší typy. Kromě své dobré pověsti mají snadnější obsluhu a úspornější provoz. Mojim problémom je, že večný plamienok veľmi čmudí.


V praxi to znamená, že ráno vyčistím cez otvor plech, horák a čidlo s kefou. Celý deň pekne funguje a na večer sa zas tak zanese, že zhasne. Plameň v gamate horí krásne na modro a vôbec neprodukuje usadeniny, ale večný.


Moiné obmény jsou znázornény na obr. Ideální náhrada za staré GAMAT 461. Zajistíme opravy a servis plynových spotřebičů ve vaší domácnosti i kanceláři. Můžete si prohlédnout informace a reference na mém profilu a pokud budete mít zájem, zobrazte si mé kontakty. Dobrý den, o vaši poptávku mám zájem.


Firma zajišťuje odbornou výměnu starých topidel za nové a veškerý servis a revize nejen pro vafky Gamat , ale také pro plynová kamna jiných značek.

Naše společnost se specializuje na servis plynových spotřebičů (především značek Mora, Gamat a Karma) a nabízí také instalatérské služby. Inzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky